L'Ajuntament de Torredembarra promou una gran mobilització ciutadana per reclamar una nova estació de trens
  
Mentre l’Ajuntament de Tarragona segueix pendent de la decisió d’Adif de cara a que les obres del tercer fil incloguin una solució per al lamentable estat de l'estació de trens. Ara, sembla, que està redactant un protocol, conjuntament amb l’Estat i el Port, que inclogui les seves reivindicacions, l’Ajuntament de Torredembarra s’ha afartat de la situació tercermundista de la seva estació, i ha convocat una manifestació el proper 8 de març per denunciar l’abandonament de l’estació de trens i reclamar una solució d’una vegada per totes, que passa per exigir la construcció d’una nova estació.

Recordem que a Tarragona continua pendent la segona fase de la remodelació de l’estació, pressupostada en 15 milions, i que contempla les obres necessàries per a que les persones amb mobilitat reduïda o amb cotxets puguin accedir-hi a la zona d’andanes amb la modificació del pas inferior, la instal•lació d’ascensor, escales mecàniques, l’augment de l’amplada i longitud de les andanes , entre d’altres millores.

Finalment també recordem que l’any 2009 l’Alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va amenaçar Adif amb el tancament de l’estació si no es solucionava el seu estat.

D’altra banda Tarragona, també, continua pendent d’un estudi informatiu encarregat per Foment, l’any 2009, per a la remodelació de la Façana Marítima, que comportaria la construcció d’una nova estació a la ciutat, capaç per acollir l’alta velocitat, a la zona d’Avinguda Roma-Plaça Imperial Tarragona, segons contempla el POUM.
Redacció TT - 12/02/2014 - 16:08h
ja n'hi ha prou, incompetents
13/02/2014
14:13
A Tarragona és que hi ha un conformisme ranci, facin el què facin sempre serà una estació vella i obsoleta. L'estació actual és un destorb per a la ciutat. No més pedaços, estació nova i fora de la façana marítima.
Daniel
13/02/2014
11:04
Com a usuari de tren, havent denunciat moltes vegades aquesta situacio, em trobo que:

- Els preus han augmentat mes d'un 50% respecte de fa 5 anys.
- La durada del trajecte TGN-BCN s'ha allargat
- Els combois practicament no han variat des que tinc us de rao.
- Girona, l'estimada i envejada Girona, te alta velocitat, mitjana distancia amb nous combois i una estacio nova.

Sense comentaris.

PD Per que no fan un 'concurs d'idees' per a la nova estacio de Tarragona? Es la nova moda de fer-nos empassar un missatge de comprar temps i vendre fum.

La unio de Torredembarra, Altafulla, Reus i SOBRETOT Tarragona faria alguna cosa… pero aqui sempre estem igual.
No n'hi ha color
12/02/2014
22:48
Ben fet. A la vi.la tenen collons. Aqui som uns xitxarelos.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.