Nova línia directa d’autobús a La Móra - Ferran - Tamarit
El temps del recorregut passa de 30 a 20 minuts
  
Aquest dilluns, s’ha posat en marxa la línia d’autobús municipal directa a La Móra, Tamarit i Ferran. Segons ens informen des de l’Ajuntament, L’Empresa Municipal de Transports (EMT) d’aquesta manera dóna resposta a una de les demandes més reivindicades pels veïns de les urbanitzacions La Móra, Tamarit i Ferran. En aquest sentit, el trajecte elimina parades i s’aconsegueix, per tant, un estalvi de temps i un increment de freqüències important. Fins ara, el temps de pas de vehicles a les parades de Tarragona-centre o Tamarit era de 1 hora i 41 minuts, i amb el nou servei passarà a ser de 28 minuts. El temps de recorregut passa de 30 minuts a 20 minuts.

Fins ahir hi havia dues línies que arribaven a La Móra: la 9 i la 97. La primera desapareix i la segona incrementarà la freqüència, amb la qual cosa es redueix considerablement el temps del trajecte. Això s’aconsegueix fent el trajecte directe entre Solimar fins a la Via Augusta, que serà la parada que donarà servei al CAP Llevant, que és el centre d’assistència sanitària de referència per als veïns de Llevant. L’objectiu d’aquest canvi és adequar-se millor a les necessitats dels veïns.

LA MORA – TAMARIT - FERRAN – LES GAVARRES
Nou recorregut:
• Al sortir de la Móra es passarà per Blauet, Esquirol, Tamarit, Ferran i Solimar, no es realitzarà parada fins l’Arrabassada. Tot seguit fent recorregut fins Rambla Vella.

• Es realitzaran les parades Estanislau Figueres – Centenari – Ramon i Cajal – i Plaça Imperial Tàrraco (davant Guardia Urbana).

• A continuació recorregut normal fins les Gavarres. Noves parades: Amades i Gelats, i terminal Les Gavarres (davant cinemes) per tornar a començar la línia a la parada Mestre Xavier Gols (davant la bolera)
Redacció TT - 16/03/2009 - 21:28h
noubus
22/03/2009
18:48
Aixo si, empresa de transports municipals, pero si en les linies hi treiem un bon benefici millor, encara q deixem gent sense bus durant hores, q menys mal q es un bus urbà en una capital catalana, q a sobre, la emt a l'hora de la veritat mai té diners, quina vergonya, cap els rics busos, pero un diumenge a La Canonja, fa vergonya, i no vull ni pensar al Rodolat del moro, q es de Tarragona quan interesa, pero han de baixar en Segarra, i en tenen 4 al dia.
Ascensión
17/03/2009
16:42
Me alegro mucho por los que viven en las urbanizaciones de la Mora,Tamarit,Ferrán. Pero ¿qué pasa con los vecinos de las urbanizaciones, que pertenecen a Tarragona en dirección a Pallaresos, como Rodolat del Moro que también pagamos nuestros impuestos? ¿Para cuando un autobus para nosotros? Muchos dejaríamos el coche para utilizar el bus
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat