El Port de Tarragona finançarà la construcció de la passarel•la que unirà el centre amb el Miracle, amb un cost de 2 milions
L'Alcalde anuncia que un tren llançadora unirà en 8 minuts el 'Camp' amb Tarragona
  
Josep Fèlix Ballesteros ha pronunciat aquest divendres a la Cambra de Comerç, dins el cicle “Bon dia Tarragona”, una conferència sobre infraestructures.

En finalitzar la mateixa, en un contacte informatiu, Ballesteros ha manifestat que finalment serà el Port de Tarragona qui financii la construcció, amb un cost de 2 milions d’euros, d'una passarel•la per possibilitar la unió del centre de la ciutat amb la platja del Miracle.

Una infraestructura que l’Ajuntament pretenia que anés a càrrec d’Adif, però que com va publicar TT a finals de 2011, en cap moment va contemplar l’operador ferroviari que depèn de Foment.

El projecte està autoritzat però encara sense data d'inici.

En el transcurs de la conferència Ballesteros, també, ha anunciat que s’ha arribat a un acord amb Adif i Renfe, per a que independentment de la construcció de l’ intercanviador de l’Arboç o de La Granada, encara està per decidir, s’utilitzi el traçat ja existent, per a que l’aprofitin trens llançadora que s’incorporarien a la línea d’alta velocitat abans de Vila-seca i enllaçarien amb l’estació de l’AVE del Camp de Tarragona, en un temps aproximat de 8 minuts. L’Alcalde ha afirmat que aquest acord permetrà que la ciutat de Tarragona quedi per fi connectada a l’alta velocitat.
Redacció TT - 21/02/2014 - 11:51h
obra incompleta
08/02/2015
15:28
L'estació del Camp de TGN, em figuro jo, es diu així perquè havia de servir per al Tarragonès, Alt Camp i Baix Camp; ja que sinó el traçat primigeni estava projectat en línia recta de BCN a Lleida, per ser una línia d'alta velocitat i estalviar temps. La segona part no s'ha fet encara, seria unir Tarragona, Valls i Reus amb l'estació ubicada a la Secuita. Però, abans, TGN necessita una estació en el Corredor de la Mediterrània i, després, des d'aquesta nova estació a TGN, es fa un enllaç ràpid amb l'estació del Camp de TGN. No fem potineries abans d'hora.
JBL
24/02/2014
21:04
Es taparà part de la balconada?
Qui ha demanat aquesta obra?
S'ha fet concurs?
Estic somiant?
negoci
24/02/2014
13:21
podríeu posar un ascensor i fer pagar 1 EUR com a les Arenes de BCN.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat