Un grup de funcionaris comencen a 'preparar el terreny' per l'obertura de la presó de Mas d'Enric
  
Ho ha explicat aquest dijous a Tarragona, en el marc d’unes jornades del dret del treball i la Seguretat Social, el conseller de Justícia, Germà Gordó.

Gordó ha manifestat que “avui ha començat a treballar un equip de vuit persones de la Direcció General de Serveis Penitenciaris a la presó de Mas d’Enric. Vol dir que s’està posant en marxa tota la logística, i això és una novetat important”.

Les funcions d’aquest grup de professionals seran les de supervisar i coordinar les diferents accions en matèria d’equipaments i de personal, necessàries per a l’obertura del centre. L’equip s’encarregarà de comprovar l’estat de totes les infraestructures, instal•lacions i sistemes de seguretat, amb revisions periòdiques i també puntuals, motivades per aiguats o altres circumstàncies, per tal d’assegurar-ne un estat òptim. També coordinarà i supervisarà les obres que caldrà dur a terme d’ara endavant per dotar el centre dels equipaments que resten pendents, com ara la cuina, la bugaderia, l’escomesa d’aigua i els accessos. Aquests professionals en contacte directe amb l’equipament estaran igualment en les millors condicions per elaborar els protocols de funcionament i seguretat específics del Centre. I, per últim, seran els responsables de la formació del personal del Centre Penitenciari de Tarragona que s’incorporarà al nou Centre quan s’obri.

Finalment, Germà Gordó ha remarcat que “una segona novetat que també ajudarà que obrim, tal com està previst, al llarg del 2015, és que aquest mes d’abril signarem un protocol amb la Diputació de Tarragona i amb els ajuntaments implicats de Tarragona i el Catllar pels accessos i totes les actuacions administratives que cal
Redacció TT - 06/03/2014 - 14:52h
a fet i amagar
07/03/2014
08:07
Ho tindran bé els presos quan s'escapin perquè es podran camuflar al bosc que han deixat.
Paco Joneslos
07/03/2014
07:48
Como siempre la culpa de todo la tiene el funcionariado.

No será que no se les hace ni pupo caso a los funcionarios cualificados y las decisiones finales son más políticas que técnicas?

Si el objetivo es dividir a los empleados públicos y a los empleados de la empresa privada lo están consiguiendo.

El desastre que ha producido y seguirá produciendo en este paraje natural de alto valor para Tarragona y su entorno ya no tiene remedio.

Lo peor de todo es que entre los que inauguren semejante monstruo hablarán de éxito rotundo
Toni
06/03/2014
22:30
S'han carregat mig bosc! Mira que hi ha llocs de merda per a fotre-hi la presó i s'havien de carregar mig bosc, quins collons!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat