Andreu reitera la provisionalitat de la terminal de creuers de la Pineda
  
El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, en el transcurs d’una multitudinària roda de premsa, per presentar els resultats de l’any 2013 i els projectes immediats –que poden consultar a la documentació addicional d’aquesta informació- s'ha mostrat confiat i optimista i amb moltes ganes d'encarar el futur i, ha dit que tot i la davallada de beneficis d'aquest passat exercici -en molts casos deguts a temes conjunturals- enguany el Port té una capacitat d’inversió de 22 MEUR i, amb els deures fets en el capítol d’amortitzacions.

“El Port volt créixer”, i en aquest sentit estem treballant, i aquest és el nostre objectiu. "Volem una projecció internacional, Creuers, diversificació de tràfic, etc. Enguany assistirem a diferents missions, fires, esdeveniments, seminaris, etc, que ja tenim programats", ha manifestat Andreu.

El president del Port, ha reiterat, que la terminal de creuers de la Pineda seria provisional, i que la definitiva s’ha de fer al voltant del Port Esportiu de Tarragona.

Josep Andreu ha destacat que la solució provisional de la terminal a la Pineda és més ràpida –podria ser realitat en uns 3 anys, en una esplanada al costat del ja previst dic dels Prats- i més econòmica –menys de 50 milions front els 80-120 de la definitiva a Tarragona- en aquest mateix sentit, ha dit que també cal tenir en compte que donaria resposta a les futures necessitats de BCN World, que així ho van demanar en el seu projecte, i que en el cas que no es construís als terrenys del Port de Tarragona, el Port de Barcelona ho aprofitaria per oferir aquest servei.

L'actual terminal a la ciutat hi té moltes limitacions funcionals, ha dit Andreu, només està preparada per rebre entre 1.500 i 2.000 passatgers, i "hem d'arriscar i apostar fort si volem ser competitius", ha apostillat.

Tot i això, Andreu ha precisat que l’entrada de creuristes es faria des del Serrallo.

D’altra banda, el president del Port de Tarragona, ha recordat, que aquest dimarts viatja a Miami per presentar la seva marca de creuers: Tarragona Cruise Port Costa Daurada.

En un altre ordre de coses Andreu, també, ha manifestat l’acord assolit amb Foment i amb l’Ajuntament de cara a que el Port construeixi, amb un cost d’uns dos milions d’euros, la passarel•la que ha d’unir el centre de la ciutat amb la platja del Miracle.
Documentació addicional
Redacció TT - 10/03/2014 - 14:58h
Xavi
11/03/2014
11:09
Potser se me escapen algunes coses del tema dels creuers però ara per ara no em crec res del que diu el sr. Andreu. Vol fer una terminal provisional perquè sino Bcn World pot optar pel port Barcelona. Va home, va! Bcn World vol tenir els creureistes a 10 minuts, no a 1 hora 30 minuts! I posar la terminal a la Pineda es fa pel mateix motiu. No vengui motos! I si estic equivocat que ho expliqui millor
mentides a go go
11/03/2014
09:32
Per què no es diu la veritat de tot plegat? Ah, és veritat, són polítics.
Toni
10/03/2014
22:44
L'alcalde Ballesteros deia que era igual on s'ubiqués la terminal ja que els creureistes arribaven amb les excursions contractades. D'acord amb aquest argument no indria la més mínima importancia que desembarquessin pel Serrallo com s'ha afanyat a explicar el sr. Andreu per contrarrestar les critiques per posar la termnal a la Pineda. Tant de bo m'equivoqui però crec que el tema dels creuers va de la mà de Bcn World i a satisfer els seus interessos i suposarà poc per a la ciutat
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat