Per a Santi Vila les noves rodalies entre Tarragona i Reus garanteixen la mobilitat 'en aquesta bicapitalitat'
Alejandro Fernández exigeix a Vila una rectificació i que reconegui la capitalitat indiscutible de Tarragona
  
Aquestes paraules les va pronunciar el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, aquest dilluns al vespre a l’estació de Reus, on conjuntament amb la ministra de Foment, Ana Pastor, va presentar el nou servei de rodalies, que entre altres millores en els trajectes, de curta distancia, incorpora 55 combois ferroviaris entre Tarragona i Reus, i viceversa.

Es dóna la circumstància que en un primer moment la presentació dels nous serveis s’havien de realitzar a la Delegació del Govern a Tarragona, però finalment es va decidir traslladar-la a l’estació de Reus, sembla ser per imposició del govern espanyol.

Una explicació a aquestes manifestacions podria ser que el consellar es referís a Tarragona i a Reus com a dues capitals de comarca, tot i que la referència eran les rodalies del "Camp de Tarragona". Però sens dubte les paraules de Santi Vila poden contribuir, novament, al debat sobre la bicapitalitat i/o cocapitalitat en el moment, si hi arriba, en que es posi en marxa la divisió territorial en vegueries.

Un debat, que en més o menys intensitat, sempre ha estat present, i que va portar als tarragonins a manifestar-se a les escales de la Catedral el 30-12-2009, per exigir la capitalitat de la nostra ciutat.

Alejandro Fernández exigirà a Vila una rectificació

Al voltant de les paraules de Santi Vila, segons ha avançat TT, el portaveu del PP, Alejandro Fernández, ha enviat, aquesta tarda, una carta al conseller exigint-li que rectifiqui aquesta expressió i que reconegui la capitalitat indiscutible de Tarragona, i al mateix temps, li demana, que no incideixi en un tema en el que els ciutadans de Tarragona són molt sensibles.
Documentació addicional
Redacció TT - 11/03/2014 - 10:08h
Manelet
13/03/2014
20:20
Diu la notícia: "Es dóna la circumstància que en un primer moment la presentació dels nous serveis s’havien de realitzar a la Delegació del Govern a Tarragona, però finalment es va decidir traslladar-la a l’estació de Reus, sembla ser per imposició del govern espanyol"
Si fos així, aniria bé que el Sr. A. Fernandez es disculpés pel gest negatiu respecte a Tarragona dels seus companys de partit al govern espanyol.
Tonet
13/03/2014
14:39
Qui no te feina el gat pentina amb polèmiques essencialistes.
a Sisquet
12/03/2014
14:40
se te ve el plumero ganxete, a robar a tu pueblo.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat