CiU exigeix que Foment posi data a la finalització de l'A-27
  
Els diputats per Tarragona de CiU al Congrés, Jordi Jané i Martí Barberà, han exigit un cop més aquest matí al Ministeri de Foment que es comprometi amb una data definitiva de finalització de les obres de l’autovia A-27 en el tram que va des del Morell, Valls, variant de Valls i fins a Montblanc.

El passat 24 de juny, el grup parlamentari català va defensar en Comissió una Proposició no de llei on es demanava al ministeri de Foment que posés sobre la taula un calendari i partides pressupostàries per executar aquesta infraestructura viària de Tarragona durant aquesta legislatura, tal i com tots els partits polítics s’havien compromès. La iniciativa va ser rebutjada pel grup majoritari de la cambra.

Avui, el ministeri de Foment ha anunciat que es reactiven les obres d’aquest tram de la variant de Valls, però continuen sense concretar quan es començaran a executar aquestes obres i quan es finalitzaran. Per aquest motiu, Jané i Barberà demanen al Govern espanyol que deixi de jugar amb aquesta infraestructura viària i que deixi de confondre als ciutadans.

Jordi Jané creu que “no es tracta d’anar fent a pedaços l’obre sinó que cal tenir una planificació global i així poder donar un missatge que l’A-27 s’acabarà en aquesta legislatura”. De la seva banda, Martí Barberà considera que “és una falta de respecte cap al territori la forma en que Foment tracta aquesta obra, per tant el que cal d’una vegada és que la prioritzin posant un calendari i concretant les partides necessàries en el pressupost”.
Redacció TT - 24/07/2014 - 15:04h
Jaume
24/07/2014
17:46
De pas que demani una estacio de tren normal, ara es una mer... una circumvalacio, el veins amb l,obertura de l,autovia a l,Hospitalet tenim tot el transit per dins Tarragona, o alliberar l,autopista des-de Valencia a Barcelona,ja deu estar rentabilitzada, suposu,les marcaderies de tren per fora dels nuclis urbans,no tercer fil, els diners promesos pel Mercat central.
Pero que hablan estos dos de ciu
24/07/2014
15:23
Y todo lo que la gene tiene pendiente en Tarragona, que hablan este par de dos.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat