Segons l'ANC només la independència pot solucionar els problemes ferroviaris de TGN
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona (Dolors Granero)
És la primera ocasió, que recordem, que l’ANC es refereix a un tema específicament tarragoní. Ho ha fet mitjançant aquesta nota de premsa:

“Reunits el passat dimecres 25 de febrer en Assemblea Oberta en el nostre local, en un dels punts de l’ordre del dia es va parlar i votar la petició d’adhesió al Manifest en defensa de les millores ferroviàries a Tarragona per part de l’Ajuntament de Tarragona, acordant el següent:

Deixem constància que com a entitat volem les millors infraestructures per a la nostra ciutat, també en l’àmbit ferroviari, com a motor econòmic i logístic, alhora que per la importància que té la mateixa per a la nostra ciutadania.

Tanmateix no podem donar suport a aquest manifest, ja que el trobem oportunista davant les properes eleccions, donat que l’oposició del Govern central es la mateixa ara, que quan el partit de Govern espanyol coincidia amb el del nostre Ajuntament.

Alhora, es posa al mateix nivell de reclamació la Generalitat de Catalunya, Ministeri de Foment i ADIF, quan tots sabem el poder i limitacions d’uns i d’altres.

Per tant considerem que aquest problema ja endèmic de la ciutat amb la falta d’inversions per resoldre el tema nomes es resoldrà amb un repartiment just d’aquestes, i amb els recursos adequats per cada prioritat, cosa que sense un Estat al nostre favor mai assolirem.

Podem allargar l’agonia i anar en direcció contraria, però sense un estat propi, aquest i molts altres problemes no tindran la solució que la societat catalana es mereix”.
Redacció TT - 27/02/2015 - 20:12h
Carles
02/03/2015
16:21
Mu prometeu. firmeu.
Estat BCN-CAT
01/03/2015
20:38
Igual és fan la plaça de les Glòries nova, canvien la fesomia de la Diagonal, foten metros a dojo... i per a TGN ja no hi ha pressupost.
Quadrem els pebrots
01/03/2015
15:20
Un estat propi? Per què? Perquè Barcelona tingui via lliure i encara rebem menys diners?¿?¿? Palau de Justícia, Poliesportiu Sant Jordi, Banc d'Espanya, Tabacalera a tres bandes, Conselleria d'Economia a l'EOI, etc. No gràcies. Barcelona que es quedi on està i si pot ser que marxi encara més lluny. Ja n'hi ha prou d'expolis. Comencem amb la tallada de subministrament energètic i que facin foc amb dues pedres a "Barsalona", que sembla ser que és amb l'únic que baixen del burro. Joaquim Nin, l'enemic a casa, fora de Tarragona.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat