L'Ajuntament de Tarragona engega el concurs d'idees dels futurs usos del Jaume I
  
L’Ajuntament de Tarragona, a través de l’Empresa d’Aparcaments Municipals, inicia la convocatòria d’un concurs d’idees per al pàrquing Jaume I. Aquest nou procés participatiu es pretén que sigui una convocatòria d’ampli abast i que serveixi per dignificar aquesta zona de la Part Alta que passarà per diferents fases, tant participatives com tècniques, per tal de trobar, entre tots, l’opció més factible a dur a terme.

L’objectiu d’aquesta primera fase és, a través d’una enquesta ciutadana, per tal de recollir les propostes més desitjades sobre l’ús d’aquest espai, tan interior com exterior, per tenir-les en compte en la convocatòria del concurs tècnic. És per aquest motiu, que es comptarà amb l’opinió de tothom, això sí prioritzant les associacions, entitats i veïns de la Part Alta.

El document resultant del buidatge de les respostes rebudes, es traslladarà als responsables per tal de redactar les bases del concurs d’idees, que es convocarà en una segona fase. Així mateix, es penjarà al web i s’informarà a tots els participants.

Això donarà pas a una segona fase, més extensa i complexa a nivell tècnic, que serà l’obertura d’una convocatòria adreçada a professionals o equips de professionals de l’àmbit tècnic.

Els interessants hauran de presentar un estudi tècnic valorat econòmicament per al projecte de futurs usos del Jaume I. Un cop presentats aquests projectes, en el termini d’un mes, un tribunal municipal, format per tècnics i representats polítics del govern i dels grups municipals, triarà les 5 millors propostes que passaran al tram final.

Els cinc projectes seleccionants rebran una gratificació de 1.500 euros per tal de poder elaborar un avantprojecte que hauran de presentar en un termini de tres mesos.

Finalment, i un cop validada la seva viabilitat, es portaran a exposició pública les cinc propostes, per tal d’engegar un nou procés de votació obert a la ciutadania. El resultat es tindrà en compte en la valoració que farà el tribunal tècnic i de la qual sortirà el projecte guanyador, que tindrà com a premi l’encàrrec del projecte bàsic.
Redacció TT - 02/03/2015 - 14:45h
nits d'estiu
05/03/2015
10:42
Mirant les graderies que hi ha, s'hi podria fer cinema a la fresca.
Polítics tarragonins als premis nobel
04/03/2015
15:51
Jo hi posaria un museu de cera on hi serien tots els grans politics tarragonins ( Ballesteros,Alejandro,Recasens,Forns,Arga,Sabatot,etc) fent el tren xuxu...
el més important
03/03/2015
11:29
Abans de tot deixar la plaça a nivell de carrer enderrocant tot allò que se surti del nivell. Només un accés d'entrada al soterrani el més reduït possible.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat