La Generalitat adjudica les obres de construcció del nou CEIP Tarragona
El nou edifici donarà cabuda a dues línies completes d’infantil i primària i es situarà a tocar de l’Hospital Joan XXIII
  
Segons informa el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat s’han adjudicat, per mitjà de l’empresa pública GISA, les obres de construcció del nou CEIP Tarragona. Aquesta adjudicació se suma als nous equipaments que el govern català farà també a d’altres punts de Catalunya per un valor de 25 Meur, com Manresa o Arenys de Mar.

Recordem que l’empresa pública Gestió d’Infraestructures SAU va publicar el passat mes de febrer la licitació del contracte d’assistència tècnica per a la redacció dels projectes i estudis i la posterior execució de les obres de la nova construcció del CEIP de Tarragona, amb un pressupost de licitació de 5,5 Meur. El termini d’execució previst és de 15 mesos, 5 per a la redacció dels projectes i estudis i 10 mesos per a l’execució de les obres.

El centre es va crear l’any 2006 i es va situar en aules prefabricades al costat del CEIP Cèsar August. En l’actualitat compta amb 93 alumnes d’infantil. El nou edifici donarà cabuda a dues línies completes d’infantil i primària i es situarà a tocar de l’Hospital Joan XXIII.

A banda, el Consell de GISA ha adjudicat la construcció d’un parc de bombers a Valls, per un import de 2,5 Meur.
Redacció TT - 07/05/2009 - 13:05h
Youri Álvarez
08/05/2009
23:33
me n'alegro per la construcció de l'escola, però alhora sorgeix una pregunta: Quina serà la següent escola per la que s'adjudicaran les obres? tenim escoles en barracons i no em deixa d'encuriosir que sigui a la zona de Joan XXIII la primera, no perquè no s'ho mereixin però i el CEIP Ponent? i el Tarragona III (situat a la Vall de l'Arrabassada)? barris i esperar a l'escola concertada? espero que aconseguim aviat tenir escoles com cal en quant a infraestructura. No oblidem les obres parades i reformes necessàries del CEIP Riuclar, del CEIP Pau del Clos,... la nova zona que ha de ser la joia de la ciutat que diuen ens ha de vertebrar, llàstima que sempre és al mateix costat del riu
Comentari eliminat
07/05/2009
23:15
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
TT
07/05/2009
23:15
Pau Palau, insistimos, gracias a usted. Salut!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.