Josep Andreu reclama l'execució de l'ample europeu que estima vital per al creixement del Port
  
El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha participat en la reunió de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani que s’ha celebrat avui al Palau de la Generalitat de Catalunya.

En la seva intervenció, Josep Andreu ha valorat positivament la creació de la figura del coordinador del Corredor Mediterrani amb capacitat d’interlocució entre tots els agents polítics, econòmics i socials implicats. Tanmateix, el president del Port de Tarragona ha reclamat, un cop més, la necessitat urgent de disposar d’un calendari real d’execució del Corredor Mediterrani fins a Tarragona; i ha denunciat que “els incompliments en aquest projecte no només posen en perill el futur de les inversions de moltes empreses al territori, sinó que a més resta credibilitat a la institució i al territori que representem, a l’hora de captar noves inversions”. I és que el disposar d’ample de via internacional és un element clau i fonamental per a consolidar el creixement del Port de Tarragona, i per atreure noves inversions.

De la mateixa manera, el president del Port s’ha mostrat confiat en què en breu es licitin les obres de dotació del tercer fil al tram Castellbisbal - Vila-seca, tal com van anunciar fa un mes des del ministeri de Foment.

La Taula Estratègica del Corredor Mediterrani l’han presidit el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull; i el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i han participat 120 membres entre agents polítics, socials, empresarials i acadèmics.
Redacció TT - 03/02/2017 - 17:08h
per TGN passaven trens
03/02/2017
21:21
Ja ha parlat on posaran l'estació de TGN?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat