ICV farà un seguiment “exhaustiu” de les infraestructures dels Jocs del Mediterrani
Els ecosocialistes dedicaran una especial atenció a la construcció de la Vil•la dels Jocs a la Ciutat Residencial i a l’ampliació del club de golf a Mas Sordé
  
Ciutat Residencial
Segon un comunicat que ens ha fet arribar ICV de Tarragona, el partit ecosocialista s’ha mostrat satisfet pel fet que Tarragona tingui cada vegada més possibilitats reals d’acollir els Jocs del Mediterrani el 2017, tot i així la formació anuncia que farà un seguiment “exhaustiu” de les infraestructures que han d’acompanyar aquest esdeveniment.

En aquest sentit Arga Sentís, portaveu d’ICV Tarragona ha destacat que “Tarragona en pot sortir molt beneficiada, principalment de les infraestructures esportives que caldrà posar en marxa, però serem molt exigents que aquestes es desenvolupin garantint un model de ciutat sostenible, compacte i equilibrat”.

Sentís recorda a l’equip de govern que caldrà complir sempre amb les directrius del nou POUM, que es marca en els seus objectius generals assolir un model de ciutat continu. En aquest sentit la portaveu d’ICV Tarragona ha afirmat que algunes de les informacions que de moment s’han conegut van en la direcció totalment contrària, com la ubicació d’un miler d’habitatges a la Ciutat Residencial, darrere la platja Llarga. Sentís també ha manifestat que la seva formació tampoc acceptarà l’ampliació del camp de golf a Mas Sordé, amb l’excusa que aquesta instal•lacions estan previstes que siguin utilitzades durant els Jocs del Mediterrani, perquè Tarragona ja està al límit dels seus recursos hídrics disponibles. ICV demana que les infraestructures necessàries per als jocs es distribueixin per totes les zones de la ciutat i que aquestes siguin construïdes amb criteris de sostenibilitat ambiental i promovent l’ús d’energies alternatives i eficiència energètica. “Tarragona té una oportunitat de ser un referent pioner en la celebració d’uns jocs que respectin d’una manera exemplar el territori i el medi ambient” ha sentenciat Sentís.
Redacció TT - 08/05/2009 - 16:59h
Joanpere
12/05/2009
17:28
Algú recorda per què vam votar a ICV? Tal vegada ells també ho han oblidat? Com arriben a cambiar les coses, quan s'ocupa la cadira de manar. Allò de VERDS... i no sé que més, a pendre pel sac! Ara el que els interessa és el consens, els pactes entre partits, les coalicions, les concessions, els acords, les grans decissions conjuntes... En fi, coses importants.
feliu
12/05/2009
12:13
I aquest seguiment exhaustiu, el farà el Sr. Balart, sentat al seu càrrec de confiança desde el seu despatx del Museu d'Historia, va home va, que qui té el cul llogat, no seu ni quan ni com vol.
Seguint el seguiment
09/05/2009
22:31
Posats a fer un seguiment, també podrieu fer un seguiment de les despeses que es fan i es faran, perquè Tarragona també està al límit dels recursos econòmics.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.