Neix una plataforma liderada per la Cambra per evitar que Tarragona perdi el tren
L’objectiu és que els trens d’ample Europeu donin servei a la ciutat
  
Segons ha pogut saber TT, des de la Cambra de Comerç Industria i Navegació de Tarragona sorgeix una iniciativa establerta al voltant d’una plataforma representativa de la societat civil tarragonina, que té com objectiu que mitjançant la creació d’un “by-pass”,(el més aviat possible), entre d’altres mesures, es pugui aconseguir que els trens AVE, AVANT, i tots els de llarg recorregut, puguin arribar fins a la nostra ciutat i que Tarragona sigui una estació de línia de determinats serveis, afavorint la seva principal connexió, que és amb la ciutat de Barcelona.

En definitiva, que Tarragona no deixi passar l’última oportunitat de no perdre el tren. Aquesta plataforma ha estat presentada aquest dijous a l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros.
Redacció TT - 12/05/2009 - 19:18h
Mariona
21/05/2009
14:07
Map,el lloc no es secundari, ES PRIMORDIAL,per la comoditat del usuari.Que significa, no perdre tems ni diners,si la estacio no esta al centre de la Ciutat, estarem mes temps,per anar a Barcelona,que abans. Anem endarrera aqui.
TT
16/05/2009
13:52
MAP,com que som castissos ens agrada l'ample Stephenson, gràcies i salut!
M A P
16/05/2009
13:43
A la redacció de TT:

La denominació "ample europeu" no s'hauria d'usar. És preferible dir-ne "ample internacional", "ample UIC" o, per ser més castís "ample Stephenson". Tinguis en compte que aquest ample es troba als cinc continents.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.