Ajuntaments, Generalitat i Estat treballaran conjuntament per desenvolupar el traçat ferroviari
  
Els ajuntaments del territori i la Generalitat acorden constituir una comissió tècnica amb el Ministeri de Foment per desenvolupar les infraestructures ferroviàries al Camp de Tarragona

Els alcaldes de Tarragona, Josep Felix Ballesteros; Reus, Carles Pellicer; Cambrils, Camí Mendoza; Salou,Pere Granadosi la regidora d’Urbanisme de Vila-seca, Manuela Moya, s’han reunit aquest dimarts, acompanyats del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, amb el secretari d’Estat d’Infraestructures, Pedro Saura, per fer arribar al Ministeri de Foment les propostes de millora ferroviària acordades entre els cinc principals Ajuntaments del territori amb la Generalitat de Catalunya.

La reunió d’aquest dimarts és la primera que es celebra al màxim nivell entre representants de diferents administracions i amb un document consensuat per totes les parts, que aborda les necessitats del territori, tenint en compte les infraestructures en funcionament i, també aquelles a desenvolupar en els propers anys.

De la reunió de treball n’han sortit tres acords concrets:

1) El Ministeri assumeix l’acord estratègic per a l’impuls de les infraestructures ferroviàries del "Camp" i es treballaran tots els projectes inclosos amb unitat d’acció.

2) Es constituirà una comissió tècnica de treball conjunta per tal d’analitzar i avançar en els estudis i treballs sobre les propostes presentades.

3) Es constituirà una comissió política per tal de fer seguiment del treballs tècnics i vetllar pel compliment del document d’acord presentat.

En les properes setmanes, les diferents administracions nomenaran els representants de les comissions per tal de començar a treballar el més aviat possible en el full de ruta conjunt.
Redacció TT - 10/04/2019 - 08:24h
no foten brot
12/04/2019
11:15
Unes xerradetes de tant en tant van bé per saludar-se.
Lluis
10/04/2019
21:03
I del trasllat de l’estació, na de na. Segur que han parlat els mateixos i el Balle no ha obert ni boca.
no fotem
10/04/2019
13:42
no cola!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.