'Cel Net' no participarà a la Taula Territorial de Qualitat de l'Aire perquè no se celebra a Tarragona ciutat
  
La Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya ha convocat per a aquest dimecres, 2 de novembre, la Taula Territorial de Qualitat de l’Aire -que fins ara havia tingut lloc en edificis de la Generalitat a Tarragona- al Centre Cultural de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet.

La Plataforma Cel Net qualifica aquest canvi d’ubicació d’indignant i ha remarcat la falta de sensibilitat d’aquest gest. "Es considera que la Taula Territorial és un acte institucional i simbòlic i, per això, que la nova ubicació sigui a la Pobla de Mafumet és insultant".

La Taula sorgeix com a resultat de la lluita i el treball conjunt de diversos actors a partir dels estudis finançats per alguns dels ajuntaments veïns del complex petroquímic.

Cal recordar, que només van ser quatre els ajuntaments que van mostrar el seu interès i compromís des de l’inici: El Morell, Constantí, Vilallonga del Camp i Perafort-Puigdelfí, i que, precisament, l’ajuntament de la Pobla de Mafumet sempre s’ha mostrat reticent a participar-hi.

La Plataforma Cel Net reafirma la voluntat de col•laborar amb les administracions i les empreses per treballar per la millora de la situació de la qualitat ambiental al "camp de Tarragona".

L’entitat no es nega a seguir participant en els grups de treball, que van ser creats arran d’una proposta de la mateixa Plataforma, ja que creu que és l’espai des d’on es pot garantir que el pla de treball i els objectius de la TTQACT es compleixin. Tot i així, es nega a participar d'aquesta Taula Territorial, que considera com a acte protocolari i institucional, però en total desacord amb la seva nova ubicació.
Redacció TT - 01/11/2016 - 20:28h
Jordi
02/11/2016
10:38
Postureo total.
Sardana
01/11/2016
21:56
La Pobla de Mafumet no es massa imparcial.
Pq enganyar-nos.
millor
01/11/2016
21:33
Taula de No qualitat de l'aire.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat