La Plantada Popular del Francolí es trasllada a Sant Salvador
  
Fotografia d'arxiu
Fundación Repsol impulsa una nova Plantada Popular a Tarragona i ho fa, com sempre, de manera conjunta amb l’Associació Aurora. En aquesta ocasió, l’acció es trasllada riu amunt i tindrà lloc al barri de Sant Salvador. La Plantada tindrà lloc aquest proper dissabte, 19 de novembre, a partir de les 10.45 hores.

Al seu pas per aquest punt de la ciutat, la vegetació de la llera del riu va patir un incendi i ara, amb aquesta Plantada Popular, es pretén recuperar la flora de la zona. És per això que aquesta acció de reforestació compta amb un ampli suport social, fins al punt que les dues associacions de veïns del barri s’han implicat en l’organització d’un esdeveniment que arriba sota el títol ‘Recuperem l’entorn del nostre riu’. Així mateix, els ajuntaments de Tarragona i de Constantí també han ofert el seu suport a aquest acte de caire ambiental i social.

Els interessats a participar-hi encara poden formalitzar la seva inscripció i, per fer-ho, disposen de diverses opcions: a l’Associació Aurora, de manera telefònica (977 52 02 05), per correu electrònic (administracio@associacioaurora.org) o de manera presencial, a la seu de l’entitat (av. dels Pins,s/n), en horari de 9 a 14 i de 15 a 17 hores.

Així mateix, les entitats veïnals també recullen inscripcions pe a aquesta iniciativa de caràcter ambiental i social. L’Associació de Veïns de la Ciutat de Tarragona des de Sant Ramon i Sant Salvador té la seva seu a l’avinguda Pallaresos, 105, 5è 3a; mentre que l’Associació de Veïns dels barris de Sant Salvador i Sant Ramon realitza inscripcions per a la cita al carrer Abad Escarre, s/n.
Des de l’organització es recorda la importància de realitzar la inscripció prèvia, a fi de garantir l’existència d’eines i guants per a tothom. Així mateix, tots els inscrits rebran un refrigeri i un obsequi, a més de la satisfacció d’haver col•laborat en la recuperació de l’entorn del riu Francolí al seu pas pel barri de Sant Salvador.

D’altra banda, cal recordar que la Plantada Popular implica un seguit de treballs previs i posteriors a la pròpia acció que tindrà lloc dissabte. Aquests treballs complementaris són desenvolupats per l’Associació Aurora, i consisteixen en el condicionament previ del terreny, que inclou tant el desbrossat com la recollida de deixalles, així com en unes tasques posteriors a la Plantada i que inclouen el seguiment i conservació de les espècies plantades durant 8 mesos, un temps durant el qual realitzen diverses accions de reg i col•locació d’un encoixinat al voltant de les plantes per ajudar a mantenir la humitat del terra i reduir les herbes que creixen al voltant de les noves plantes.
Redacció TT - 15/11/2016 - 15:42h
fere-se veure
18/11/2016
20:10
Tot això és propaganda REPSOL i res més.
¿Repararan lo que destruyen?
16/11/2016
16:06
La zona ajardinada del lado destruido por las obras de sus tuberias... la han dejado sin su sistema de riego, cesped y sus caminos perifericos. Los ciudadanos lo vemos cada dia y no podemos hacer nada porque el Ayuntamiento, Medi Ambient de la Generalitat, el ACA o quien deba tomar cartas en el asunto no saben ni donde está porque se limitan a graparse su tiempo en los despachos a ver quien la dice más gorda, mientras nos destruyen la ciudad.
un poco desconcertante
15/11/2016
18:22
Primero plantan , después, echan tóxicoa al aire para intoxicar plantaciones y todo bicho viviente
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat