La CUP denuncia una nova fuita de gasos a Nitricomax i reclama estudis d'impacte ambiental
  
Fotografia d'arxiu
Aquest dilluns 12 de desembre de 2016 les instal•lacions de la empresa Nitricomax SL ubicada a la Canonja, i responsable de l'emissió d'àcid nítric del passat 25 de maig que va provocar afectacions diverses a veïns del barri de Bonavista, han tornat a protagonitzar un nou episodi de contaminació al Camp de Tarragona.

El posicionament de la CUP, coincident amb el que anteriorment ja s’ha expressat des de la mateixa formació, així com des d’entitats veïnals i mediambientals, torna a ser clar i s’enfoca a reclamar una vigilància i supervisió de l’activitat del sector químic i les seves conseqüències per a la salut pública. A tot això, cal sumar-hi la millora dels mitjans d’inspecció públics sobre les indústries perilloses. Nitricomax, responsable d'una altra fuita d'àcid nítric l'any 2009.

Des de la CUP afirmen que «seguirem reclamant estudis d’impacte ambiental perquè aquestes empreses, clarament, tenen incidència sobre la salut de les persones que habiten a tot el territori del Camp de Tarragona, i amb fuites com les d’avui es fa evident que són més necessaris cada dia que passa».
Redacció TT - 12/12/2016 - 15:31h
no por mucho protestar> mi interlocutor
16/12/2016
09:24
1.-No es necessita ser un linx per observar que els dos comentaris són de la mateixa mà. El comentarista utilitza el mateix Nick en els dos.

2.-Consultats diversos psicòlegs , han arribat a la conclusió que la salut mental del comentarista està en perfectes condicions, ni tan sols està abducit per idees polítiques fanàtiques.
Per això, és natural i sa que quan vegi comentaris que li semblin monotemátics i amb la mateixa idea obsessiva, reaccioni, no amb ànim d'insultar( l'insult i el menyspreu només ho utilitzen els ressentits) sinó només per manifestar la seva opinió, com fan tots els comentaristes.
Quedi's tranquil . La seva empatia emociona
a qui ha escrit els dos comentaris
15/12/2016
13:44
Veig que "no por mucho protestar" i "ocultació d'esdeveniments dolents" estan escrits per la mateixa persona.

No sé què dir-li, la veritat. Quan una persona pensa que tothom el persegueix, l'insulta, l'enganya, l'intenta enverinar, s'enriqueix a costa seva... crec que té un problema personal que jo no sóc el més indicat per resoldre.
no por mucho protestar
15/12/2016
09:41
; tampoc els interessa saltar-se la legislació mediambiental, encara que sigui per evitar multes; i tampoc els interessa fomentar un clima social contrari a elles, sobretot si parlem de les grans empreses multinacionals

Hombre, sólo faltaría que vienieran con intención de envenenarnos. Vienen con ñanimo de hacer negocio y la intoxicación es sólo un efecto colateral que se produce diariamente sin que lo percibamos. Luego están los "accidentes" que no se pueden ocultar pero que nunca exceden los parámetros permitidos ( aunque nunca los expertos pueden darnos información de primera mano. Transparencia 0, enriquecmiento de empresas y colaboradores 10, daños colaterales 100
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat