Control d'irregularitats mediambientals en la llera del riu Francolí per part del SEPRONA
  
El Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tarragona, amb motiu de diverses queixes veïnals relacionades amb el medi ambient, ha establert en els marges del Francolí, diversos operatius encaminats al control i eradicació d'activitats antròpiques a la zona d'influència del riu, moltes de les quals vulneren la legalitat vigent en matèria mediambiental.

De les primeres inspeccions practicades es desprèn la presència d'abocaments de residus sòlids incontrolats, proliferació de construccions il·legals i tinença no regularitzada d'animals en aquesta zona.

Les actuacions han posat en evidència que els abocaments no es troben en grans concentracions, sinó en petits dipòsits disseminats al llarg de la llera del riu, procedents pel que sembla de petites obres realitzades per particulars, els qui eludeixen la legalitat de les normes urbanístiques i de gestió dels residus. En relació als animals domèstics, s'han detectat principalment irregularitats en matèria de documentació i condicions sanitàries.

Els dispositius que es realitzen han donat lloc, de moment, a un total d'una vintena de denúncies en matèria de residus i protecció d'animals domèstics de les quals s'ha procedit a donar compte a les autoritats competents en la matèria.
Redacció TT - 04/03/2017 - 13:26h
Veí Torres Catalunya a MAP
06/03/2017
12:54
Al pont de Sta. Tecla o Joan XXIII apegades a la senyal de 40 abans de la rotonda sortint de la ciutat tens unes quantes ocupades per gent, amb una col.lecció de "carros de supermercat". A prop del pont carretera València junt on aparquen els cotxes qui no vol pagar a la ciutat també tens unes.. a la nit es pot veure fins i tot que miren la TV. o una pantalla.
MAP
06/03/2017
11:44
On és exactament aquest "chabolisme", gràcies
Veí Torres Catalunya
06/03/2017
11:08
És una vergonya que els responsables del Riu Francolí el tinguin abandonat d'aquesta manera, els caps de setmana passeja més gent que per la Rambla i tothom en parla de la pena que fa. El tema de les chaboles ja comença a ser preocupant, hi ha gent atritxerada allà que a banda de viure en condicions lamentables genera inseguretat i problemes. Aviat acamparà més gent i serà pitjor.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat