Tarragona embotellarà aigua per a talls de subministrament i per a promocionar-la
  
L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) compta amb una planta embotelladora d’aigua de l’aixeta. Aquesta infraestructura, ubicada al Laboratori d’Ematsa, neix amb dos objectius: per una banda es disposaran d’ampolles d’aigua per repartir entre els abonats en cas de talls de subministrament d’aigua de llarga durada (un mínim de 4 hores) i, per una altra, per promocionar el consum de l’aigua de l’aixeta. Això es farà a través de diferents campanyes de difusió als esdeveniments esportius i culturals com la Caminada Popular -que va organitzar el Patronat Municipal d’Esports aquest passat diumenge-, la Mitja Marató de Tarragona o els Portants de Sant Magí.

L’alcalde de Tarragona i president d’Ematsa, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que “és una proposta de millora constant del servei de l’aigua. En cap cas –ha remarcat– és una iniciativa comercial, no es cobraran les ampolles”. Per la seva part, el gerent d’Ematsa, Daniel Milan, explica que “l’objectiu és incrementar el consum de l’aigua de l’aixeta, que és aigua de Km0”.

Ematsa és la primera empresa d’aigües a Catalunya a tenir una planta embotelladora d’aquestes característiques i amb aquesta finalitat. A Espanya existeix a Madrid (Canal Isabel II) i a Aguas de Valladolid.

Així mateix, la contractació del personal que farà funcionar la planta embotelladora serà a través d’un contracte reservat a empreses que treballin amb persones amb dificultat d’inserció laboral. La primera que assumirà aquesta tasca és Topromi.

Finalment, la nova planta embotelladora compleix tots els requisits tècnics i sanitaris que estableix del Departament de Salut de la Generalitat i, a més, estarà certificada segons els requisits de la ISO22000, de TÜV Rheinland, que garanteix la innocuïtat del producte, és a dir, que aquesta aigua té garantia sanitària.

Funcionament de la planta
Les ampolles d’aigua d’aquesta planta embotelladora contindran aigua de l’aixeta que ha passat per un filtre que elimina els microorganismes, conserva els minerals i en manté la seva innocuïtat.
Redacció TT - 21/03/2017 - 15:10h
sant magí passat per l'ebre
23/03/2017
17:30
Jo només ser que l'aigua que donen per San Magí al Portal del Carro no té el mateix gust que tenia la que bevia seixanta anys enrere.
SerralloLany
22/03/2017
14:12
Si los de la Part Alta y los de Levante queréis que os rebajen el IBI los del serrallo también queremos.
Jordi Ferre'
22/03/2017
11:23
Ja ho vam demanar fa temps nosaltres, ara ho demana la zona de llevant demanant també que es rebaixi l'IBI, nosaltres també ho vam demanar però per danys morals, per la degradació del barri i per la marginació d'algunes associacions de veïns per part dels governants actuals. PSC,i alguns periodistes de paper on solament es reuneixen amb l'associació afins a la veu de la seva mestressa = ama.Salut!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat