La 6a Plantada Popular al Francolí és un èxit amb la participació de més de 700 persones
  
La sisena edició d'aquesta activitat organitzada, un any més, per Fundación Repsol i l'Associació Aurora, amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, ha reunit aquest matí més de 700 voluntaris al riu Francolí de Tarragona.

La Plantada d'aquest any s'ha celebrat al marge dret del riu (al costat del pont de Santa Tecla), apropant-se així, als barris de ponent de la ciutat. En aquesta edició, s'ha comptat amb la col•laboració de la Federació d'Associacions Veïnals de Tarragona. Per facilitar l'accés dels participants a la zona, s'ha instal•lat una passarel•la de vianants per poder creuar el riu.

En aquesta edició, a més de plantar al marge dret del riu, també s'ha reforçat el terreny on es van dur a terme les plantacions l'any passat. Els centenars de participants han plantat 1.250 plantes, de 6 espècies diferents d'arbustos.

Els objectius d'aquesta iniciativa són integrar socialment i laboral, persones en risc d'exclusió social, així com millorar l'estat ecològic del riu Francolí al seu pas pel municipi de Tarragona i fomentar el voluntariat ambiental a la ciutat.

Els organitzadors

Fundación Repsol manté un compromís amb la millora de qualitat de vida de les persones,tot actuant per aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural. Per això desenvolupa accions i projectes que impulsen l'energia de les persones, l'energia social.

L'Associació Aurora és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la integració social i laboral de persones afectades per malalties mentals, així com el suport i l'atenció dels seus familiars. Entre les diferents activitats que desenvolupa Aurora, destaca l'execució de projectes de recuperació d'espais fluvials.
Redacció TT - 25/03/2017 - 15:49h
Que trist.
27/03/2017
09:33
La passarel•la de vianants per poder creuar el riu hauria d'estar sempre allà. El fet de tenir que montar-la i desmontar-la implica el fracàs de les institucions i aquestes empreses amb termes de medi ambient i natura.
M A P
26/03/2017
10:23
Fantàstic. Que arrelin bé!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat