La CUP qüestiona que Mediterrània sigui l'encarregada de realitzar un estudi epidemiològic del 'Camp de Tarragona'
  
En el proper Ple, la CUP de Tarragona preguntarà a l’Equip de Govern de la ciutat si té intenció d’atorgar, o ja ha atorgat, l’estudi epidemiològic del "Camp de Tarragona" ―que es va acordar fer― a la Fundació Mediterrània.

El 17 de juliol de 2015, el Ple municipal de Tarragona va aprovar una moció en què s’acordava «Promoure un estudi epidemiològic enfocat a establir científicament l’impacte que les activitats que es desenvolupen al Camp de Tarragona puguin tenir sobre la població resident». Aquest acord era part d’una moció assumida pel PSC i presentada per l’entitat Mare Terra Fundació Mediterrània, de la qual s’havia retirat un tercer punt que deia que calia «Delegar la coordinació de l’estudi epidemiològic a Mare Terra Fundació Mediterrània». Potser ja era massa proposar una feina i atorgar-se-la sense concurs previ a un mateix.

La primera setmana de febrer del 2016, es va fer una primera reunió en què van participar representants de l’Ajuntament de Tarragona, la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET), el Departament de Salut de la Generalitat i la Fundació Mediterrània. En declaracions a la premsa, en aquell moment, el president de Mare Terra Mediterrània, Ángel Juárez, va dir que ells s’havien compromès a «fer públiques totes les dades derivades de l’estudi segons ens vagi arribant». Gràcies, però si les dades les demana l’administració pública, les dades han de ser públiques.

El que ens sembla més estrany del tema és que ens han arribat informacions sobre el fet que serà Mediterrània qui finalment s’encarregarà de fer l’estudi. Aquesta organització, tot i anomenar-se ecologista, ha participat en moltes ocasions en escenificacions que han tingut com a única intenció justificar polítiques nocives per al medi ambient i les persones que altres entitats, veritablement ecologistes i no dependents de diners de cap administració ni empresa, havien denunciat. Són recordades al Camp de Tarragona els enfrontaments, en aquest sentit, amb entitats com el GEPEC o altres. Cal recordar que actualment aquesta entitat, Fundació Mare Terra Mediterrània, percep dues subvencions recollides als pressupostos municipals, xifrades en 20.000 i 15.000 € respectivament.

Des de la CUP de Tarragona volem saber quin cost tindrà l’estudi i si és veritat que finalment serà Mediterrània l’encarregada de fer aquest estudi. Sí o no?
Documentació addicional
Redacció TT - 03/04/2017 - 10:14h
Ja n'hi ha prou!
06/04/2017
07:55
El Sr. Juarez i els seus "seguidors"ja fa molts anys que viuen dl cuento i de la sucosa subvenció d l'Ajuntament. Ells sols, amb 35.000 € cobren mes que totes les associacions veinals, culturals juntes...
Un estudi seriós l'hauria de fer una entitat científica independent i no algú q viu de les pròpies indústries i la ciutat
La Foca
04/04/2017
09:31
MEDITARRÀNIA: xiringuito pseudo-ecologista-mercenari
M A P
04/04/2017
08:36
Mediterrània és l'organització més transparent, sana i pura de Tarragona. Faria bé la CUP d'abandonar momentàniament el seu anticlericalisme i postular per la beatificació immediata del seu Fundador i tota llur Santa Família. Amén.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat