ERC demana un aparcament provisional per a la Llarga a la zona esportiva de la Ciutat Residencial
  
ERC-MES-MDC insta l’Ajuntament de Tarragona a iniciar els tràmits amb la Generalitat de Catalunya per poder habilitar un aparcament provisional pels usuaris de la platja Llarga a la zona esportiva de la Ciutat Residencial.

‘Ja fa un any que es va eliminar bona part de l’espai per aparcar a la Platja Llarga i encara no s’ha trobat cap alternativa d’aparcament.

S’apropa el bon temps i no volem que es repeteixi el caos de vehicles a la Llarga que es va viure l’estiu passat’, explica el portaveu d’ERC, Pau Ricomà. El republicà afegeix que ‘ens consta que hi ha bona predisposició per part de la Generalitat per cedir aquest espai provisionalment i no entenem que l’equip de govern encara no hagi posat fil a l’agulla per fer-ho possible. Aquesta seria una bona alternativa mentre s'estudia una solució definitiva’.

Des d’ERC-MES-MDC valoren positivament les intervencions mediambientals que s’han dut a terme a la Platja Llarga, però lamenten que l’equip de govern no cerqui alternatives pel cas concret de l’aparcament. ‘Fomentar l’ús de la bicicleta i el transport públic és important però no resol el problema.

L’any passat ja vam alertar del risc de prendre decisions sense tenir en compte les conseqüències i planificar alternatives.’ En aquest sentit, els republicans recorden que a principis d’abril de l’any passat van promoure una trobada entre entitats de la Platja Llarga i els diversos grups polítics de l’Ajuntament per abordar possibles alternatives. ‘Ha passat un any i l’escenari és el mateix. No sabem a què espera l’equip de govern per afrontar un problema que és evident que es repetirà, conclou Pau Ricomà.
Redacció TT - 12/04/2017 - 17:52h
A "PERO NO GOBIERNA ERC EN LA GENERALITAT"
18/04/2017
18:07
Així és com funcionen els partits que ens han governat des de sempre: afavorint només els del seu color.

Afortunadament, les coses estan canviant i ja no tothom pensa com vostè. La Generalitat ha de finançar projectes raonables, no només projectes que li demana algú del propi partit.

És l'Ajuntament de Tarragona, sigui del color que sigui, qui ha de demanar a la Generalitat l'ús de les instal·lacions de la Residencial. la secció local d'ERC no és qui per demanar tal cosa, l'únic que pot fer és suggerir-li-ho a l'equip de govern municipal.
PERO NO GOBIERNA ERC EN LA GENERALITAT
14/04/2017
08:56
Dejémonos de tonterías y llamemos a las cosas por su nombre, que lo de tirar pelotas fuera y liar al personal es muy digno de los partidos políticos, que nada más quieren el poder y que no están por la labor de trabajar y solucionar los problemas. ERC gobierna Cataluña, La ciudad Residencial es de la Generalitat, PUES ES TAN FÁCIL COMO DECIRLE A LOS VUESTROS QUE TARRAGONA NECESITA ESA ZONA DE APARCAMIENTO... Y YA ESTA. No nos venddaís más motos, que el año pasado para estas fechas nos vendisteis el mismo sermón.
Inmobilisme!
12/04/2017
20:15
No deixen que es construeixi el parquing sota la riojana pero no aporten cap solució...
Aquest estiu riurem de les bofetades q hi haurà per aparcar...
Aquesta setmana santa ja en tindrem un exemple...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat