Abelló reclama millorar els camins d'accés a les platges
  
El Portaveu del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, reclamarà a l’equip de govern (PSC-PP) que millori els camins d’accés a les platges i cales de la ciutat. Ho farà mitjançant una moció que defensarà en el plenari d’aquest divendres 16 de juny.

“Un dels grans atractius turístics de la nostra ciutat són els quinze quilòmetres de costa que donen origen a les diferents platges i cales. L’estat dels camins d’accés a aquestes platges, però, és deplorable i en la majoria de casos resulten impracticables”, ha manifestat Abelló, que assenyala que aquest fet “perjudica greument la qualitat del turisme i la imatge de Tarragona”.

“Fa molts anys que nombroses entitats veïnals, socials i econòmiques demanen la millora de les entrades de les platges i cales de la ciutat”, ha recordat Abelló, que ha explicat que la majoria dels accessos es caracteritzen per túnels que transcorren per sota de les vies del tren o de la carretera N-340, que no disposen de cap pas habilitat pels vianants i que gairebé sempre estan enfangats. “A banda de la seva perillositat, resulten impracticables per a la gent d’avançada edat o per a les persones amb mobilitat reduïda”, ha assenyalat.

El portaveu del Partit Demòcrata també considera que cal una millora urgent a altres accessos de característiques diferents com és el cas de la platja dels Capellans, on l’única manera d’arribar a la sorra és per unes escales deteriorades, o el cas de la carretera de la platja Llarga, on els vianants han de caminar per la calçada.

En la mateixa moció, Abelló també fa referència a la millora de la senyalització. “És necessari incloure senyals indicatius sobre la ubicació de les platges i cales en aquells indrets on no existeixen i renovar els senyals obsolets per uns de qualitat, durables i que millorin la imatge”, ha manifestat.

Amb tot, el text de la moció demana a l’equip de govern l’elaboració d’una proposta de totes aquestes necessitats de millora informant a tots els grups municipals i entitats involucrades per poder-hi fer aportacions. Es sol•licita executar les actuacions consensuades i que, en els casos que els treballs requereixin la intervenció d’una altra administració, s’insti a l’ens competent a dur a terme el projecte.
Redacció TT - 12/06/2017 - 14:50h
fantasmagòric
13/06/2017
08:58
El que passa a la Punta de la Móra clama al cel. Com és possible que un càmping privat barri el pas a tot un camí de la costa? I les fites marítimo terrestre estan dintre del tancament del càmping.
Dubhe
12/06/2017
23:03
Realment es necessari poder disposar de bons carrers i accessos per anar a la platja, a tots i totes en afavoreix, però també es vital que els carrers o camins d'unió entre zones de la ciutat comptin amb els mininims de seguretat per tots, vianants i vehicles
En aquest cas vull fer referencia al camí de la Cuixa, el cordó umbilical entre la zona de l'Arrabassada i la ciutat, l'accés més ràpid, més curt i més perillós.
el càmping
12/06/2017
22:21
És una vergonya que el camí que recorre el litoral estigui interromput entre el Bosc de la Marquesa i la platja de la Mora per la tanca d'un càmping, i et vegis obligat a separar-te varis centenars de metres del litoral per poder seguir el trajecte.

Animo a l'Ajuntament a què actuï per resoldre-ho.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat