C's reclama la realització de l'estudi epidemiològic de Tarragona aprovat fa dos anys
  
El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha preguntat "quan es realitzarà l'estudi epidemiològic que el mateix equip de govern de Ballesteros va proposar fa més de dos anys", com a conseqüència del conglomerat d'activitats industrials i la densitat del trànsit de vehicles entre Tarragona i Reus, i que podrien impactar sobre la salut dels ciutadans. I li ha recordat que "la iniciativa es va aprovar per majoria amb 22 vots a favor", i que "va costar més de 20 anys arribar a un consens perquè es dugui a terme".

Per això, El portaveu municipal de la formació taronja ha instat a l'alcalde a "complir amb els seus compromisos, faci el seu treball" i, per tant, "insti a la Generalitat de Catalunya a dur a terme aquest estudi el més aviat possible i de forma transparent".
Redacció TT - 31/08/2017 - 13:20h
Cocotero loco
04/09/2017
11:32
ai ai, si lo que pasa és que pagant santa tecla balla, que no ho veieu?
veu ciutadana
01/09/2017
22:41
el alcalde esta mas interesado en potenciar los licores de Santa Tecla que averiguar como prometio los niveles del complejo que todas las noches llena de gases la ciudad , quizá como no se le ve por la ciudad entra y sale por la puerta de atrás del ayuntamiento , eso si en coche oficial no podrá informase ni oler los olores de los gases , y la pregunta es si es asi como y quien le anima a que se presente a la próxima legislatura ,es fácil los que se benefician de su docilidad para aprobar los pales urbanísticos que , haciendo memoria repudiaba cuando era candidato
en diez años no ha realizado nada de nada
l'autovia per a la indústria
31/08/2017
20:56
L'autovia del fum i la pudor, aquesta que han inaugurat ara fa poc que arriba fins a Valls. Aneu-hi de nit i veure-ho el que hi deixen anar.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat