Tarragona inicia dimarts una campanya intensiva de neteja en tota la ciutat
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
El dimarts 3 d’octubre arranca una campanya de neteja intensiva a tota la ciutat amb l’objectiu d’intensificar les tasques de neteja a la ciutat. En concret començarà per La Floresta, seguirà per l’Albada i acabarà a finals d’any a Bonavista. 2017 s’encetarà amb la campanya intensiva de neteja a Sant Ramon i Santa Isabel i acabarà el 18 de gener a Francesc Bastos, avinguda Vidal i Barraquer i carrer Pere Martell.

“La finalitat d’aquest treball, consisteix a fer diverses tasques intensives i coordinades amb els diferents departaments municipals que actuen a la via pública", expliquen l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; i la consellera de Neteja, Ivana Martínez.

Per la seva part, l’alcalde Ballesteros ha destacat que aquesta nova campanya no representa “un cost econòmic sinó una millor organització dels mitjans de neteja”.

Els treballs es realitzaran de dimarts a divendres de les 9.00 h fins a les 13.30 h, i cada dia s'actua en uns sectors determinats i prèviament senyalitzats.

Per aconseguir-ho s'empraran tots els recursos possibles, sobretot amb aigua a pressió, però també es faran amb escombrat manual i mecànic pels carrers, es netejarà l’interior i l’exterior dels contenidors, es netejaran les papereres i es reposaran les malmeses. Especial atenció tindrà la neteja de pintades i la retirada de cartells de la via pública, així com la retirada d’herbes dels carrers, la neteja de parades d’autobús i la retirada d’adhesius de l'enllumenat públic.

“Stop al incivisme. Aquest és un tema de ciutat que ocuparà aquest curs polític perquè l'incivisme li costa a la ciutat 1,6 milions d'euros. Aquestes dades s’han mantingut estables respecte a l’any passat, el problema és que –a hores d’ara– pensàvem que s’hauria reduït i no ha sigut així. Amb les campanyes informatives que fem l’efecte és immediat i es produeix una reducció, però al cap de poc temps la gent es relaxa i tornen a créixer les dades”, afegeix Ballesteros. I conclou: “A la via pública no aconseguim rebaixar les xifres i això es tradueix que, amb el que gastem, cada dos anys podríem construir una llar d’infants”.

Una altra de les dades que l’alcalde ha destacat és l’èxit de l’ús del got reciclable durant les festes de Santa Tecla. “Hem reduït un 15% el volum de residus generats. Això indica que anem en bona direcció i intensificarem l’ús del got”.
Redacció TT - 27/09/2017 - 17:25h
JA JA JA JAAAA
02/10/2017
09:38
ME PARTO DE RISA!!!!! SMART BALLESTEROS!!!
J.carrasclet
30/09/2017
19:08
Si pot ser, que primer que tot netegi l’Ajuntament.... Ballesteros i CIA. A les escombreries.
28/09/2017
17:44
la llàstima és que la part baixa, per molt neta que la deixin, seguirà igual. suposo que no interessa dinamitzar la zona quan uns quants prefereixen fer calers amb la nova construcció de vivendes planificada a la budallera i altres zones. som molt grans
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat