Intervenció integral de millora al Parc de la Ciutat, amb un cost de 60.000 €
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
Aquesta setmana han començat les obres de remodelació de l'accés al Parc de la Ciutat. Per això, demà dimecres es tancarà l'espai per motius de seguretat, ja que ha d'accedir al parc maquinària pesant.

Les actuacions permetran millorar aquest espai en quatre àmbits:

En primer lloc, es reformarà una de les entrades del parc. Es tracta de 5 hectàrees que corresponen als accessos des dels carrers Av/ Roma, c/ Vidal i Barraquer, Av/ Ramon i Cajal i c/ Battestini. Aquest darrer tram, el de Battestini, millorarà l'accessibilitat per persones amb mobilitat reduïda, ja que s'eliminen les escales d'accés. A la resta d'accessos al parc s'actuarà amb l'anivellament de terres.

La segona intervenció consisteix a fer un tancament al voltant de les runes romanes amb l'objectiu de preservar-les i dotar-les de més seguretat.

Finalment, la tercera actuació permetrà millorar el mobiliari urbà. És a dir, se substituiran els bancs i les papereres existents per unes de noves; i es milloraran els paviments (substitució de travesses de fusta i aportació de terres per correcte anivellat de paviments).

La darrera de les actuacions se centrarà a millorar la jardineria, ja que es replantaran espècies arbòries, arbustives i es ressembrarà la gespa. Finalment, també s'adequarà del sistema de reg als parterres on es realitzen les noves plantacions.

"Calia fer una actuació integral del Parc de la Ciutat. Primer vam començar fent una important actuació per reforçar els punts de llum. Per això se'n van posar 17 de nous i així vam dotar de més seguretat el parc. Ara toca millorar l'accessibilitat, el mobiliari, protegir les runes romanes i la jardineria. La transformació d'aquest espai serà important", remarca el conseller d'Espais Públics, José Luis Martín.

La durada de les obres serà d'un mes i el cost total de l'actuació serà de 60.000 €.
Redacció TT - 06/03/2018 - 21:38h
parc avorrit
11/03/2018
22:52
La casa abandonada que hi ha dins del parc s'hauria d'aprofitar i rehabilitar-la. Podria ser un indret per poder-hi passar una estona, amb taules i cadires, i prendre un refresc, un cafè o una cervesa. Això donaria ambient i cridaria gent.
No hi ha dret
07/03/2018
08:47
Aquest parc que sembla una zona comunitària dels edificis que l'envolten l'haurien de pagar aquells que hi viuen allà i passegen els seus gossos. A més no hi ha cap atractiu que convidi a utilitzar-lo. Haurien d'apendre d'altres ciutats, amb parcs com el de Gulivert a València, que ja es destí d'atracció turística i a sobre es gratuit. o el que hi ha a Santander davant l'edifici Botín, la zona al costat del Gugenhein de Bilbao etc. Tarragona pateix la incompetència d'un consistori ludópata amb els jocs del Mediterràni que ningú vol. El que si vol la gent es que se treballien atractius a la ciutat per evitar que tothom marxi d'ella a la que té temps lliure. Venen els creuers i la veuen així.
Pesadilla
06/03/2018
21:41
Otro parque reformado para la Onada.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat