Acero assegura que l'Ajuntament està treballant en l'actualització dels plans de seguretat
  
Fotografia d'arxiu
El conseller de Protecció Civil, Josep Acero, arran del comunicat de la CUP, PDeCAT i ERC sobre els plans d’emergència vol manifestar el següent:

“ L’Ajuntament de Tarragona està treballant en l’actualització dels nous plans d’emergència i la previsió és que estiguin enllestits durant el darrer trimestre d'enguany.

Segons la normativa vigent, tots els plans d’emergència s’han d’agrupar en el “Document Únic de Protecció Civil Municipal “(DRUPOCIM). Aquest document l’està redactant una empresa externa en col•laboració amb els tècnics municipals de l’Ajuntament, els quals es coordinen amb els serveis territorials de Protecció Civil de la Generalitat per tal d’adequar-los a la normativa que els regula".

Una vegada el DRUPOCIM estigui finalitzat caldrà aprovar-lo per la Comissió Local de Protecció Civil, el Plenari municipal i s’exposarà al públic. Finalment, la direcció general de Protecció Civil de la Generalitat l’homologarà.

El conseller Josep Acero ha afirmat: “no he mentit i no he amagat informació en cap moment respecte als plans d’emergència, som conscients de la seva importància, hi estem treballant amb la previsió que el DRUPOCIM de Tarragona estigui acabat durant el darrer trimestre d'enguany”.
Redacció TT - 06/06/2018 - 07:13h
TUMATEIX
06/06/2018
10:01
QUANTS CARRECS TE AQUEST SENYOR?
PARQUINGS, PLA DE SEGURETAT, FERIA DE ABRIL.... SABEU QUI ES?
Tarragona es un polvorin
06/06/2018
09:23
Tarragona lleva amenazada en temas de falta de prevención de emergencias. solo tenemos que mirar la falta de los planes, la falta de polícia, falta de Bomberos, falta de Ambulancias, etc. pero a nuestros políticos eso les importa muy poco.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat