Fundación Repsol llança una nova edició del seu programa educatiu Energia amb consciència
  
Energia ambconsciènciaés un programa educatiu de Fundación Repsol que porta als alumnes de 3r i 4t de l'ESO, diferents activitats pràctiques i educatives perquè, d'una manera lúdica, siguin conscients de la necessitat de ser responsables en l'ús dels recursos energètics.

Amb l'ajuda dels seus professors, els alumnes desenvoluparan una simulació d'auditoria energètica dels seus centres educatius, i aprendran així com amb petits gestos es pot estalviar en les factures dels consums energètics. A més, els millors informes podran participar en el Campionat Energia amb consciència, on s’exposaran les seves propostes per aconseguir ser més eficients. Els dos millors centres rebran un premi en metàl•lic per posar en marxa les millores recollides en l'auditoria.

A més, en aquest projecte destaca la col•laboració devoluntaris Repsol, que comparteixen una jornada escolar amb els alumnes. Els voluntaris són majoritàriament professionals de la companyia energètica, que realitzen al costat dels estudiants diferents experiments i dinàmiques, en les que, entre altres moltes coses, els ajuden a muntar circuits elèctrics, a comparar diferents aïllants oa descobrir quanta energia consumeixen els aparells en el seu dia a dia, com ordinadors, carregadors o microones.

Fins al 15 d'octubre els centres educatius podran inscriure’s per desenvolupar aquest programa educatiu a través delformulariafundacionrepsol.com, on també es poden consultar lesbases de participaciód'Energia amb consciència.

Fundación Repsol facilitarà tots els materials i la participació és gratuïta. La convocatòria s'adreça a centres educatius de la Comunitat de Madrid; Regió de Múrcia; Cantàbria, província de La Corunya; província de Ciudad Real; província de Tarragona i província de Biscaia.

Des del llançament d'aquest programa ja han participat més de 4.000 alumnes de secundària pertanyents a centres educatius situats a Madrid i en els entorns dels complexos industrials de Repsol i Petronor a la Corunya, Cartagena, Puertollano, Tarragona i Biscaia.

A més, més de 250 voluntaris Repsol han col•laborat en aquesta activitat, orientada a conscienciar els més joves per construir un futur més sostenible.
Redacció TT - 12/07/2018 - 17:00h
quin cuento
17/07/2018
14:27
Ja va sent hora d'utilitzar les energies renovables. És clar, però, llavors haurien de fotre impostos al sol, al vent...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat