ERC denuncia possibles incompliments en el contracte de la brossa
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
ERC Tarragona denuncia que els camions de la neteja de la ciutat han prestat serveis al Port de Tarragona de forma irregular. I és que el contracte amb l’empresa no preveu donar servei a aquesta zona i per realitzar aquestes accions s’hauria d’haver modificat el contracte.

Aquesta informació s’ha conegut en el transcurs de la Comissió de Neteja i Medi Ambient celebrada aquest divendres. ‘Ens trobem davant d’un possible incompliment en el contracte de la brossa i la neteja que des del govern no ens han sabut justificar. No ens han respost qui va autoritzar aquest servei que es va prestar fora de les condicions establertes al contracte´, explica el conseller Xavi Puig, representat d’ERC a la Comissió de Neteja. El republicà denuncia la ‘falta de transparència de l’equip de govern que ens amaga informació sobre un dels contractes que suposa més despesa pels tarragonins. Reclamem que s’esclareixi qui ha autoritzat aquest servei’.

En la comissió d’aquest divendres s’han donat a conèixer també els punts que s’han modificat al contracte de la brossa i que els republicans qualifiquen d’insuficients. ‘La modificació no inclou cap millora en la supervisió del compliment del contracte, una mesura que des d’ERC reclamem fa temps. Si no supervisem com cal, com podrem queixar-nos de tenir la ciutat bruta?’, es pregunta Xavi Puig. En aquest sentit, destaca que ‘seguim reivindicant la necessitat de disposar d’un equip de supervisors ben dotat i qualificat, avui dia només tenim una persona supervisant el servei d’una ciutat de 131.000 habitants’.

Xavi Puig explica que en la modificació del contracte ‘s’ha descartat millorar el sistema de seguiment del GPS dels camions, que ens permetria saber per on passen els diferents vehicles i amb quina freqüència. A dia d’avui, només es pot fer lectura dels GPS dels darrers dos mesos, la resta d’informació s’elimina’. Per tot plegat, des d’ERC lamenten ‘la nul•la voluntat del PSC i el PP de millorar un servei indispensable per Tarragona i que provoca queixes constants dels tarragonins que veuen com els seus impostos no serveixen per tenir una ciutat neta’.
Redacció TT - 14/12/2018 - 16:25h
Al de la cagada
19/12/2018
19:09
Disculpas ?? La contrata de la basura APESTA..algun dia alguien se ira de la lengua y haber si algunos tendran que pedir algo mas que disculpas..hala a seguir, mientras no os pillen
cagada de ERC
16/12/2018
18:25
vaya cagada de esta panda de ineptos saldrá ERC a pedir disculpas por mentir?
Don Vito
14/12/2018
18:49
La pea es la pela.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.