El Port aclareix que disposa d'un contracte específic de recollida de la brossa amb FCC
  
I ho ha fet, mitjançant el següent comunicat:

En referència a la nota de premsa enviada aquest 14 de desembre pel grup municipal d’ERC vinculant el servei de recollida municipal de neteja i escombraries de la ciutat de Tarragona amb el del Port de Tarragona, comuniquem:

- Que el Port de Tarragona té un contracte en vigor amb l’empresa FCC per a la prestació de serveis de neteja i recollida d’escombraries a les instal•lacions portuàries i espais de domini públic portuari.

- Que des del Port de Tarragona es fa el pertinent seguiment per tal de garantir el compliment dels serveis establerts en l’esmentat contracte.

- Que el contracte existent entre el Port de Tarragona i FCC està emmarcat estrictament dintre de les competències portuàries i en cap cas té res a veure amb la contractació que altres institucions, com ara l’Ajuntament de Tarragona, puguin tenir amb l’esmentada prestatària de serveis.

- Que el Port de Tarragona està sempre obert a donar la informació que es requereixi des dels grups polítics i institucions que representen la ciutadania d’aquells municipis on el Port hi té activitat.
Redacció TT - 15/12/2018 - 15:56h
Fora FCC de la ciutat
15/12/2018
16:14
https://www.eltriangle.eu/es/actualidad/poderes/el-junior-movio-a-andorra-sus-mordidas-en-el-puerto-de-tarragona_43886_102.html
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.