Fundación Repsol porta els tallers d'Aprendenergía a prop de mil escolars de Tarragona
  
16 centres educatius de Tarragona acullen els tallers d’Aprendenergía, un projecte de Fundación Repsol que neix amb l'objectiu d'apropar als més joves, el món de l'energia i els seus reptes de futur.

Les activitats estan dissenyades per a alumnes de 6è de primària i 3r d'ESO i guiades per monitors especialitzats.

A través del joc "El gran repte del mix energètic" els alumnes adquireixen diferents rols i mitjançant el debat, han d'assegurar el proveïment d'energia en diferents circumstàncies, convertint-se així en gestors energètics per aconseguir una ciutat més sostenible.

Per aconseguir la seva meta, els participants poden utilitzar diferents fonts d'energia primària, però hauran de tenir en compte la disponibilitat de recursos, les emissions de CO2 i el cost econòmic.
Amb aquest joc, coneixen les diferents fonts d'energia, s'acosten als processos de transformació i comprenen el valor i la importància de les diferents energies per a una transició energètica sostenible. En tot moment estan acompanyats pels monitors, que els ajuden resolent-los tots els dubtes.

L'altra activitat és la "Gimcana de l'energia", en la qual els estudiants, organitzats en equips, han de col.laborar per superar divertides proves, adaptades a les diferents edats dels participants, en què hauran de demostrar les seves habilitats i coneixements sobre energia i sostenibilitat.

Aquests tallers s'emmarquen en el programa Aprendenergía, de Fundación Repsol, orientat a divulgar temes sobre energia entre els més joves, conscienciant així les futures generacions sobre la importància de fer un ús més responsable dels recursos energètics per aconseguir un món més sostenible.

Més informació www.fundacionrepsol.com
Redacció TT - 07/11/2019 - 09:28h
Angel
08/11/2019
09:19
Totalmente de acuerdo. Ni Repsol ni el ayuntamiento tienen pensado recuperar el aspecto del rio. Las ayudas de las riadas no van a destinarse a reparar los caminos ni en la zona ajardinada y mucho menos en los que comunican tgna con el patrimonio de la humanidad en el puente del diablo.
pregunta d'un nen de 10 anys
07/11/2019
09:53
Pero, Repsol no es una empresa que forada el riu francolí y el deixa en un estat lamentable que no puc anar en bici despres de les seves obres???
La meva resposta com a pare: si fill però repsol paga les festes de la ciutat i subvenciona diaris per a que no parlin malament d'ells i fan el que volen.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat