Junta de Compensació 'provisional' del PPU 24 'La Budellera'
Junta de Compensació 'provisional' del PPU 24 'La Budellera'
En resposta al Sr. Jordi Martí sobre el projecte de la Budellera


Sr. Jordi Martí (Regidor de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona i anarcosindicalista) si és vostè capaç d’aportar alguna visió constructiva al debat que ens ocupa, al voltant del PPU 24 de la Budellera, amb molt de gust les escoltarem. I, si ho desitja, li donarem tantes explicacions com precisi i ens demani. I després, si convé, discutirem amb arguments tot el que calgui.

Per tot el demés, no ens hi trobarà pas en aquest debat maldestre que vostè pretén encetar. Per això, ens n’estarem molt d’adjectivar el to del seu escrit, en qualsevol cas impropi d’un representant públic i inadequat en aquells que haurien d’emprar el seu temps i els recursos dels contribuents en trobar solucions als problemes, no en enredar. En construir, no en jugar a ensorrar projectes i reputacions.

Des del profund respecte envers les seves conviccions polítiques, sàpiga que des de la Junta de Compensació, i a diferència de vostè, nosaltres no el jutgem per qui és ni pel que representa, sinó pel que en aquest cas diu en el seu article. Que al nostre entendre, el desacredita i força, com a polític.

I el desacredita no perquè no ens agradin els seus arguments. Sinó perquè al llarg de tot l’article, i és extens, no en defensa ni un i es dedica únicament a sembrar dubtes i desprestigiar. I aquesta acostuma a ser la forma d’actuar d’aquells que no tenen arguments sòlids a defensar.

Com que nosaltres si que en tenim d’arguments (i parlem en nom dels més de 150 propietaris del PPU 24 de la Budellera) li avancem que hem sol•licitat a cadascun dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament, al seu també és clar, mantenir una trobada per plantejar-los què s’hi vol fer a la Budellera. No cal ni dir que ens plauria molt que acceptés la nostra invitació.
Junta de Compensació 'provisional' del PPU 24 'La Budellera' - 10/01/2017 - 12:22h
VEINA
14/01/2017
13:36
Estos macro-proyectos imposible de ser controlados por ningún ayuntto. o administración solo tienen una explicación:
. La avaria de unos y las deudas políticas de otros.

Ballesteros: NO MERECES LA CONFIANZA QUE LOS CIUDADANOS HAN DEPOSITADO EN TI.
JRK
12/01/2017
13:35
Los que si se van a enterar, son los pequeños propietarios, que no podrán en su mayoría hacerse cargo de los gastos proporcionales del desarrollo del plan...
Moraleja: Les quitarán sus terrenillos por 4 chavos.
¿Quienes? Pues algunos de las 9 personas físicas, las 6 SL y las 8 SA
La ley de la selva, el grande se come al chico... Lo que ahí, en la selva al menos, el chico si puede antes de palmar, le mete un mordisco al grande...
xavi
12/01/2017
13:01
La relació de propietaris i quin és el tant per cent que tenen figura a la documentació del pla que està en informació pública a disposició de tothom a la web de l'ajuntament. El que passa és que s'ha de voler buscar i llegir, i aquí hi ha molt llest que parla sense saber de què.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat