Ivana Martínez
Ivana Martínez
consellera de Sostenibilitat, Medi Ambient i Neteja de l'Ajuntament de Tarragona
Tarragona, platges de qualitat


L’estiu pràcticament ja ha arribat, i amb ell la temporada de platges a la nostra ciutat. I aquest any amb la satisfacció plena que tenim fins a quatre platges de gran qualitat i que han estat guardonades amb la Bandera Blava, aquestes són: la Móra, l’Arrabassada, la Savinosa i la platja de Tamarit.

La Bandera Blava és un guardó que atorga l’ADEAC (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor) juntament amb la FEE (Foundation for EnvironmentalEducation), i reconeix les platges que aconsegueixen uns nivells de qualitat ambiental i troben un equilibri entre el recurs natural i el respecte a l’entorn. No podem més que estar satisfets de veure com la nostra ciutat ha aconseguit fins a quatre premis d’aquest nivell, cosa que ens situa com una de les ciutats amb una qualitat de platges més elevada.

Perquè un espai pugui rebre la Bandera Blava s’han de seguir una sèrie de criteris, relacionats amb la mobilitat, l’accés, els serveis que ofereix la platja, però també la qualitat de l’aigua. Els responsables de les organitzacions visiten les platges nominades durant l’any anterior per conèixer de primera mà com són i els serveis que ofereixen. La Móra, l’Arrabassada, la Savinosa i la platja de Tamarit han passat aquests estudis amb nota i per això han estat reconegudes com algunes de les millors platges. Les seves aigües tenen uns nivells baixos de contaminació, a la vegada que són accessibles i amb uns serveis que milloren la qualitat dels banyistes que les visiten.

L’atorgament d’aquestes quatre banderes no suposa que el nostre treball hagi acabat. Ja comencem a pensar en com millorar aquests espais, en revalidar les banderes l’any 2018 i per què no, augmentar-ne a alguna platja més de la ciutat. Però amb l’arribada de l’estiu, del bon temps i de la calor, toca gaudir del nostre estimat mediterrani. I ho farem amb la satisfacció de que estarem a unes platges immillorables.

A gaudir de Tarragona, de les nostres platges i de la seva magnífica qualitat! Bon estiu!
Ivana Martínez - 13/06/2017 - 10:39h
Als funcionaris
28/06/2017
12:14
Però en el cas del autor del comentaris, si ho fa, per això s'ha picat.
no tots els funcionaris treballen de 8 a 15h
27/06/2017
08:24
IGNORÀNCIA MÁXIMA LA SEVA!!!
al funcionari
22/06/2017
17:46
Jo no curro en horari de funcionari del ajuntament, tu dius que ho ets, i fas comentaris en horaris on deuries estar treballant. Jo per sort sóc autònom i amb els meus Impostos pago el teu sou.

I a les 21h de la nit seràs fora però has comentat dins de la teva jornada laboral, així que sí, ets un dropo.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat