Pep Manresa
Pep Manresa
president Ara Tarragona
Les nostres platges


L'Ajuntament porta aquestos dies com a bandera el “hashtag” #milloremTGN, però realment no es veuen enlloc aquestes ganes de millorar res. Poca eficiència en la pressa de decissions a l'hora de fer les coses, això fa que més que millores possin parxes.

Dijous dia 3 es va presentar la nova zona de bany i els nous accesos per a discapacitats a la platja Arrabassada. L'acte va comptar amb la presència del president de la Creu Roja a Tarragona Ramón Grau i la consellera Ivana Martínez en representació de l'Ajuntament. A banda del comentari prou desafortunat de la consellera que va dir que moltes de les barreres existents no són físiques sino mentals, que no té ni cap ni peus, de debò ens vol fer creure que fent aquesta petita aportació a les platges de la ciutat podem estar satisfets per una gestió del litoral tan pobre?

És totalment absurd fer que els socorristes pleguin de la seva feina a les set de la tarda quan en ple estiu la gent sol estar fins a les nou com a mínim. Amb totes les notícies que es veuen d'ofegats avui día...que passa llavors si algú decideix anar a la platja quan surt de la feina pasades les set de la tarda? No hi ha socorristes? Les banderes d'avís de l'estat de la mar continuen posades o es recullen?? Molt deficient en aquest sentit.

Un altre tema es que queda molt bonic l'acte a la platja Arrabassada, però i els accesos al Miracle i a la Savinosa? Una altra vegada a Tarragona es fan les coses a corre cuita, a alguns llocs sí i a altres no, com sempre. Molt deficient també.

L'últim tema referent a les platjes es que hi ha molts ciutadans que porten anys demanant un tros de platja a on anar amb els gossos i com sempre això es queda al calaix en detriment d'altres decissions. Tant costaria tancar un trosset de platja (del Miracle per exemple) amb una tanca i una porta perque la gent pugui gaudir de l'estiu amb les seves mascotes? Perque la platja autoritzada més propera està a Cambrils.

Tanta propaganda fa el consistori amb el tema dels animals i no es veuen facilitats enlloc.

#milloremTGN? No gaire, nomès si hi ha una foto pel mig.
Pep Manresa - 11/08/2017 - 16:57h
en el text
15/08/2017
21:10
L'últim tema referent a les "platjes" és que hi ha molts ciutadans...
platges
15/08/2017
11:54
Una petita cosa: platges, no "platjes".
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat