Cartes al director
Cartes al director
La manipulación de la Diada


La Diada es algo ciertamente curioso. No conozco ningún otro sitio del mundo donde se celebre una derrota ni donde la historia sea tan manipulada presentando a los defensores de Barcelona y a su líder Rafael Casanova como supuestos mártires independentistas. Nada más lejos de la realidad. Casanova ni fue mártir ni fue independentista. Murió tranquilamente en la cama a los 83 años. Y se sentía tan orgulloso de ser español que, junto a sus generales, llamaba a los barceloneses a «luchar por nosotros y por la nación española».

Lamentablemente, cada 11 de septiembre la mayoría de catalanes, que no somos nacionalistas, tenemos que aguantar una fiesta que nunca la hemos sentido como nuestra, un auténtico aquelarre de odio y resentimiento contra el resto de España basado en una burda falsificación de la historia.

Josep Ginés
Cartes al director - 11/09/2017 - 21:23h
> la fal.làcia del dret a decidir
26/09/2017
20:20
No pervertim el llenguatge.
Els demòcrates voten. Els antidemòcrates no permeten votar.
Els demòcrates són gent pacífica i civilitzada, i els antidemòcrates envíen forces armades a reprimnir la gent pacífica i civilitzada al crit de "a por ellos, oé, oé oé..."
la fal-làcia del dret a decidir
26/09/2017
16:31
Que guanya el SÍ està cantat perquè el No només serà d'alguns "incautos" que han picat l'ham . Aquesta és l'única esperança dels del Si per poder elevar una mica el nivell de participació i evitar el ridícul d'una participació com en el 9N on no es van retirar les urnes i des de Madrid van fer els ulls grossos
Perquè els demòcrates no voten en un referèndum il·legal.
Els de el Si també tindran un suport important amb els qui els interessa més oposar-se als seus adversaris polítics que la pròpia independència.
A la fal.làcia
26/09/2017
01:12
És clar que no ha arribat el moment. Això és de manual, ja ha passat en anteriors ocasions. Per això el govern espanyol està fent tot aquest esforç perquè no arribi el moment. Saben perfectament que pot venir originat a partir del 1-O, cosa que el 9N no passava. Si guanyés el NO els catalans hauríem exercit igualment el dret a decidir, però no seria un problema perquè la mamella seguiria rajant. Senzillament no es volen arriscar a què guanyi el SÍ perquè temen que es desencadeni la pèrdua de la mamella. O és que es pensa que ho fan per defensar la legalitat? De debò creu que al partit més corrupte d'Europa li preocupa tant la legalitat? El que els preocupa és perdre els seus privilegis!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat