Marti Virgili
Marti Virgili
militant de LLIURES - regidor no adscrit La Pobla Montornes
Ara què


Qui pensi, que la situació actual a Catalunya, té una solució a curt termini, es que no veu o no vol veure la realitat, costarà temps i esforç i desitjo de tot cor, poques llàgrimes.

Jo no vaig anar a votar, l‘1.O, el motiu, recordeu que ara fa dos anys ens varen convocar a unes eleccions al Parlament de Catalunya, amb una llista unitària , amb un programa per fer la independència en 18 mesos si es guanyava , no les eleccions , el Plebiscit, eren eleccions plebiscitàries legals i amb totes les garanties democràtiques i jo ja vaig decidir, votant.

El problema es que es varen guanyar les eleccions, però no el plebiscit refrendari, ni sumant els que utilitzen la independència per carregar-se la democràcia, les CUP, varen superar el 50% dels vots, la lectura interessada de Mas, no veient , el feble resultat per tirar endavant un projecte complexe i complicat, va ser clau i va decidir que havia guanyat el plebiscit refrendari, acabant devorat pels antisistema cupaires, posant així a les seves mans la clau i el pany del procés.

Quan en la política, agafes dreceres, es molt perillós, fora pistes, et poden arrastrar els allaus, és territori inestable, que fer doncs, tornar a pistes marcades, deixar enrere lectures falses i veure la realitat, no hi ha cap suport internacional solvent, l’Estatut laminat, el Parlament fora control, el suport legal del mateix, amordaçat, així no es va en lloc, per mi han estat suficients arguments per no participar.

Cal no fer encara mes desgavells, estan en perill les nostres institucions, va costar molt tornar a gaudir ďelles, fem marxa enrere i tornem a les pistes marcades per les lleis que entre tots ens hem donat, així no anem bé.
Marti Virgili - 11/10/2017 - 11:30h
> qué de qué
24/10/2017
09:23
Pues lo que diga el Mariano, si no es constitucional, no será aceptado por ninguno de los países democráticos, donde el Presidente está sometido a la Constituciòn exactamente igual que el resto de los ciudadanos..
Tiene que informarse mejor sobre lo que es un Estado democrático.

Me parece que la UE no se deja comprar con los regalitos d CAT.
Eso ha funcionado en otros sitios y, ahora, ni en otros sitios funciona ya.
Será porque con las multas que hemos de pagar no tenemos ya medios para comprar a nadie?

Ya ve que insultar lo puede hacer cualquiera
Ese insulto de mi comentario, lo prueba.
No hay nada más fácil ni más indigno que el insulto
què de què
22/10/2017
19:37
Doncs tornem a començar. Fem un referèndum clar. No importa el que digui la Constitució, només cal que ho digui el Mariano i ja es pot fer.
Potser els hi hauríem de fer un altre regalet a la UE.
>yo me lo guiso , yo me lo como
14/10/2017
10:39
Asambleario- que participa en una asamblea
Asamblea- Reunión general de miembros de un colectivo para decidir sobre asuntos comunes-
Comunidad se vecinos es asamblea
Anarco.sindicalismo es otra cosa
https://es.wikipedia.org/wiki/Anarcosindicalismo
El anarcosindicalismo es una de las ramas del anarquismo vinculada al movimiento obrero a través del sindicalismo. Es un método de organización y de lucha de los trabajadores a través de sindicatos autónomos del poder político. Es el resultado de la síntesis del anarquismo1​ y la acción sindical revolucionaria.Se diferencia de otros movimientos anarquistas en que su ámbito de actuación característico (aunque no exclusivo) es el mundo del trabajo.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat