Cartes al director
Cartes al director
Alemanya, el lloguer i les lleis


Actualment el paquet legislatiu -les lleis en relació amb l’habitatge- és un desastre en majúscules. Ara, la problemàtica concreta dels lloguers abusius està accentuant l’estat del malestar. De tota manera, caldria distinguir diferènciar en relació amb el lloguer entre els petits propietaris -a voltes de subsistència, per complementar unes pensions indignes- i els anomenats “fons voltors” superespeculatius vinculats al negoci dels lloguers turístics, els quals estan destrossant la cohesió socials dels nostres pobles, viles i, sobretot, ciutats.

A més, tot aquest fenomen antisocial implica unes derivades, unes ramificacions molt malignes, en el sentit que és el responsable dels col•lapses en els Jutjats, en els serveis socials, en la mobilitat i en les policies locals i Mossos d’Esquadra, En conseqüència, les lleis actuals en relació amb els lloguers són desastroses, cosa que fa impossible l’estabilitat... A títol d’exemple, a Alemanya un llogater es passa 16 anys, de mitjana, en el mateix habitatge.

Josep M. Loste
Cartes al director - 11/03/2018 - 09:30h
no cal comprar pis per viure-hi
11/03/2018
22:39
Jo he viscut a cals meuS pares de lloguer tota la vida i no hi ha hagut cap problema. Per què vull un pis en propietat? T'has de sacrificar amb una hipoteca que et pot deixar sense pis i sense els diners pagats. En canvi vivint de lloguer pots canviar de pis més facilment.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat