Cartes al director
Cartes al director
FAQS: dignitat i llibertat d'expressió


El programa de TV3 Preguntes Freqüents del passat disssabte 6 de maig d’enguany va ser magnífic. Voldria felicitar tot l’equip que el va elaborar.

Doncs bé el darrer programa de Preguntes Freqüents va superar/ha superat totes les darereres edicions. Jo considero que caldria poder tornar a veure’l. Amb la emissió del FAQS del passat 06/05/2018 es posa de manifest que TV3 està esdevenint la BBC de la Mediterrània, malgrat la crisi financera, el dèficit i els controls intervencionistes del govern centralista espanyol. FAQS és un autèntic programa de qualitat d’una televisió de qualitat que necessita, de totes totes, sobreviure econòmicament per poder oferir tanta dignitat pluralisme i defensa escropolosa de la llibertat d’expressió. Gràcies TV3, gràcies FAQS per oferir-nos un producte televisiu tan meritori, tan diferent a la “televisió/escombraria” que ens ofereixen la gran majoria de les televisions privades en llengua castellana.

Josep M. Loste
Cartes al director - 07/05/2018 - 14:44h
superamos a Trump
18/05/2018
16:21
1.- Trump llama “animales” a los indocumentados . “No os podéis creer lo malos que son esos tipos. No son personas, son animales y los estamos deportando a un nivel como nunca se había visto”
La diferencia es que los españoles den CAT están documentados...
2.-El cliente de un restaurante de Nueva York al encargado:
“Tus empleados hablan español cuando deberían hacerlo en inglés, esto es América. Supongo que carecen de papeles por lo que mi próxima llamada es al ICE (agentes de inmigración) para que los expulsen”. Al menos una cuarta parte de los ochos millones de residentes en Nueva York es de habla hispana..
Qué hará Torra con los animales? los domará o los expulsará?
Quienes somos los culpables? > Culpables!
17/05/2018
13:25
Habla usted en plural poético otra vez?
Quiénes son esos " somos". Lo catalanes de pedigree o todos los catalanes, también los llamados botiflers?
Lo malo es que son catalanes de pedigree nos han gobernado durante décadas con manifestaciones parecidas a las del Sr Torra ( Pujol, Heribert Barrera...) El Sr. Torra como es editor sabe mucho de publicaciones y ,sin complejos, publica a menudo sus reflexiones en artículos o redes sociales que revelan sus ideas tan poco apropiadas para un Presidente de Gobierno de una "República" y además "democrática". Y votado por quienes se llaman republicanos hasta el cogollo...
Vivir para ver...
Culpables!
16/05/2018
23:01
Si, som els culpables de tot... som Nazis, etarres, som supremacistes, terroristes, separatistes, insolidaris, nacionalistes excloents, sectaris, anestesiats, la peste, delinqüents, tarats, talibans, miserables, xenòfogs, malalts, catetos, uns merdes, genocides, fascistes, ...si tant dolents som...que coi foteu aquí?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat