Mònica Alabart
Mònica Alabart
Regidora d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona
Trenqui el pacte amb el PP, Sr. Ballesteros


La sentència del ‘cas Gürtel’ ha sacsejat la vida política del país. És una prova irrefutable de la corrupció del Partit Popular, de que la formació de Mariano Rajoy és responsable civil a títol lucratiu de la trama de corrupció i del finançament il•legal del seu partit.

El PP és el partit polític més corrupte d’Europa. No és una opinió, és una dada fàcilment comprovable. Les diverses investigacions recullen que el PP té més de 900 càrrecs polítics imputats (ara en diuen investigats) per més de 100 casos diferents de corrupció en tot el territori espanyol: 113 investigats pel cas Púnica, 115 pel cas Imelsa, 48 investigats pel cas Acuamed, 42 pel Palma Arena i així podríem seguir fins arribar als 900. Una altra dada aclaridora: 12 dels 14 ministres que van formar el govern d’Aznar l’any 2002 han estat imputats, empresonats o implicats en assumptes judicials.

Desafortunadament aquest sacseig causat per la corrupció no ha arribat a Tarragona. Des del febrer del 2016 el PSC governa la ciutat, i gestiona els nostres diners, en col•laboració amb el Partit Popular. Que s’hagi confirmat, per exemple, que el PP tenia una caixa B de finançament il•legal no ha fet trontollar el pacte que té el Partit Socialista amb el Partit Popular. Un pacte que es va signar perquè uns buscaven la seva comoditat i no haver de negociar contínuament amb l’oposició i els altres tenien ganes de fer-se veure en una ciutat on cada cop tenen menys rellevància. Un pacte que no ens ha aportat cap avantatge com a ciutat, ni ens ha ajudat a millorar el finançament que rebem del govern estatal, ni ens ha portat més diners pels Jocs, ni ens ha portat millors infraestructures…

A nivell estatal el Partit Socialista ha impulsat una moció per fer fora del govern al Partit Popular. Pedro Sánchez fa una crida a la responsabilitat i pregunta si Mariano Rajoy ha de seguir sent el president del govern ara que s’ha acreditat que el PP s’ha finançat de manera irregular. “¿En qué posición queda la democracia española si Rajoy sigue siendo presidente del Gobierno el sábado?” pregunta “¡No hay ningún cálculo político ni electoral que justifique la permanencia de Rajoy como presidente del Gobierno!”

Doncs la pregunta és molt clara, Sr. Ballesteros: Com és que vostè va a la seva? Com és que vostè sí que fa càlculs polítics per justificar la permanència del PP al govern de Tarragona? Com és que si pels socialistes el Partit Popular no és digne de governar a Madrid, sí que ho és per governar Tarragona? Què fa que un govern del Partit Popular malmeti la imatge d’Espanya però no la de Tarragona? Deixarem Tarragona en mans d’un partit amb més de 900 investigats per assegurar la comoditat del PSC? Potser és que Ballesteros és més de l’estil de Rodriguez Ibarra, que diu que està molt més preocupat per l’independentisme que per tot el que ha robat el PP.

Exigim que es trenqui ja el pacte de govern PP-PSC. Per això demanem a Ballesteros que el faci fora i que busqui acords puntuals en els temes de ciutat amb la resta de partits. Tarragona no es mereix ser governada pel PP després d’aquesta sentència. No podem tenir Tarragona en mans del partit més corrupte d'Europa.
Mònica Alabart - 03/06/2018 - 07:15h
VEU CIUTADANA TENS TOTA LA VERITAT
10/06/2018
11:00
Quins partits tenía fen oposició, cap que la faci de veritat ERC que intenta fer oposició amb la boca petita, i per darrera vol pactar amb Ballesteros, MALAMENT poca oposició real Pot fer. CIUTADANS Aquets no se Sap ven bé que es el que fan, no van pactar per poder arreglar la Ciutat, en canvi presenten una batería de temes que volen arranjar si Manesin... (perquè no van pactar per arranjarlos ja fa 3 anys i ens han deixat 4 anys més amb carencies) A més les apoyen igualment com si ja tinguessin el pacte de govern amagat... Incomprensible. Això no poden solucionar-lo aquest de la oposició, que durant aquest a legislatura no han Sabut fer-lo.
I abans del PP?
07/06/2018
00:02
I amb els hereus de Unió i CiU que van ser els 1rs en robar no s'hauria de trencar?
> Jo, CUP
06/06/2018
18:23
Per això poquets votaran la CUP, perque, a Tarragona, la majoría no és indepen
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat