Cartes al director
Cartes al director
Europa, Catalunya i la Il.lustració


Vull fer una crida cívica, en l'àmbit català, de l'Estat Espanyol i en l'àmbit europeu (sobretot) al sentit comú, a la llibertat, la justícia social i la dignitat . Considero que ens trobem en un periode d'autèntica regressió social, civil,cívica i històrica.

Des de Catalunya i Europa no podem tolerar aquesta brutal regressió històrica i nacional. No és broma. Catalunya, l'Estat Espanyol i Europa no pot tolerar aquesta pèrdua brutal de drets civils i socials. No pot ser, de cap de les maneres , que Europa s'intenti emmirallar en una ideologia -en el cas del Brasil- totalment antisocial, repressiva i contra uns mínims drets socials . Des de Catalunya no podem permetre aquesta brutal regressió, social, civil i humana.

Des de Catalunya ha arribat l'hora d'una gran politització social, cívica, republicana i de sentit comú per tal de fer front aquesta regressió democràtica tan mortificadora.

Josep M. Loste
Cartes al director - 04/01/2019 - 10:11h
Ibèria
09/01/2019
13:59
Si comencéssim per entendre i acceptar que Espanya no és "Una" (mai no ho ha estat), aleshores podríem entendre i reformar aquest territori tan divers. Podríem crear i evolucionar cap un nou país o estat de nacions sota el nom de País Ibèric (Portugal també). Tornar a la història passada és un greu error.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat