Jordi Martí Font
Jordi Martí Font
El jutge Conejo, la Ruth, el feixisme i l'antifeixisme


Els feixistes de VOX es manifesten a Barcelona i la policia se’ls mira, els protegeix i deté una colla d’antifeixistes. El Govern efectiu xiula, remuga, es rasca i fa el que fa qualsevol govern colonitzat: protegir els feixistes i detenir qui els planta cara. Una d’elles, la Ruth, acaba tancada a la presó de dones de Wad Ras. La tanquen perquè, segons el jutge, en el seu cas hi ha «alt risc de fuga».

El jutge que ho diu és Jaime Conejo Heredia, membre d’aquella mentida que es diu «poder judicial», mentida perquè un cop diuen «poder judicial» els defensors de l’Estat sempre hi afegeixen que és «independent.» I Conejo potser és independent, però és també ultraespanyolista, i no passa res, tal com la imprescindible «Directa» ens explica en un article signat per David Bou. I diem que és el que és, a banda de jutge, perquè el seu nom va fer-se públic com un dels membres del grup de Facebook «Catalans que no volen la independència», militarista fins a la medul•la, penjava vídeos de lloança de l’exèrcit i participava activament en mobilitzacions de Societat Civil Catalana i en la colla d’ultres del Màlaga Frente Bokerón.

No passa res, malgrat ser un fatxa declarat es pot ser «independent». Es pot ser independent del que pensin anarquistes, independentistes i altra gent de mal viure i acòlit defensor dels que viuen i treballen aprenent a matar o, dit en el seu llenguatge, «defendiendo la patria.»

En aquest estat on vivim aquest perfil és més que «normal» o possible, perquè l’extrema dreta espanyolista ha sabut situar els seus fills en llocs ben retribuïts i de destacada importància política. Sí, política, com el «poder judicial», que a l’Estat espanyol no és res més que una part del búnquer que serveix i vetlla per mantenir la unitat de l’Estat i la seva existència. Els importa una merda la democràcia, els drets civils i els drets socials de totes i tots.

L’únic que els importa és la unitat de la seva pàtria que manté el seu estat. I contra ella, contra la unitat i contra la pàtria, cada cop més ens aixequem les persones que no volem no poder decidir segons què, que situem el dret a la vida en el centre dels nostres interessos socials i que no admetem que les mentides dites en seu judicial siguin veritats si qui les diu porta uniforme militar o és un ultra de la defensa de l’Estat que és el darrer refugi de la nació espanyola: l’Estat i la seva violència.

Una violència, la seva, que és estructural i que té la intenció primera de fer-nos desaparèixer tant com calgui, fent-nos callar, invisibilitzant-nos, matant-nos si un dia la seva unitat estigués en perill real i, en el cas de qui planta cara al feixisme des del carrer, tancant-nos a la presó com ara han fet amb la Ruth i com fa mesos i mesos han fet amb qui va fer possible que decidíssim si volíem independència o no.

L’Estat ens ha declarat la guerra perquè sap que es troba en perill la seva pròpia existència. No perquè algú violent s’hagi alçat contra ell sinó senzillament perquè milions de persones hem decidit decidir alguna cosa. I, per cert, no deixarem de fer-ho. Així que Conejo, prepara més cel•les que som centenars, milers, milions de Ruths i no us tenim por.

Contra el feixisme ara i sempre! Llibertat Ruth i la resta de preses polítiques!!!
Jordi Martí Font - 05/04/2019 - 09:56h
todos fascistas menos nosotros y los ouestros
07/04/2019
09:37
https://verne.elpais.com/verne/2019/04/03/articulo/1554302271_340957.html
Es muy probable que creamos ser personas absolutamente racionales cuando se trata de votar. Pensamos que evaluamos las propuestas de los diferentes partidos y , tras un análisis racional, decidimos cuál es la opción más adecuada y en la que confiamos para solucionar los problemas de nuestro país.
Pero no es del todo cierto. No evaluamos la información por sí sola, sino que lo hacemos teniendo en cuenta nuestras ideas, creencias y preferencias previas. De hecho, los argumentos que damos en defensa de una elección vienen casi siempre después de haber tomado la decisión de modo instintivo, y no antes.
rocambolesco!!! el mundo al revés
06/04/2019
15:02
Rsro que, a estos "feixistes" que usted dice, se les conceda permiao para manifestarse. ´Quién se lo concedió?
En cambio, los "demócratas" de la CUP con sus cachorros de ARRAN y CDR ,( generalmente encapuchados porque son muy valientes) no necesitan permiso para reventar una manifestación pacífica y permitida. Y cunado, finalmente sus mossos se acuerdan de su deber y actúan como es su obligación, los "demócratas" llaman fascistas sus propios mossos y piden la dimisión de su "jefe" también fascista...
Ahora el sr. Buch tiene un problema: lo resolverá como el sr. Forn?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat