Cartes al director
Cartes al director
Eleccions europees molt importants


L"Europa actual, la superestructura de la UE actual dels junckers, tajanis i tusks és la antitesi dels autèntics valors europeus i humanistes. Amb aquest panorama tan malgirbat ha estat molt fàcil la proliferació de tota mena de populismes, autoritarismes i “extremes dretes” de pelatges molt diferents; a més, amb la inestimable ajuda de Whashngton, a través del nou “ambaixador plenipotenciari disfressat de fake news” del pensament ultrareaccionari, el sr. Richard Banon. En aquest sentit, aquestes eleccions al Parlament europeu d’enguany són molt importants per a Catalunya i Europa.

Cal que Europa, la UE, les institucions comunitàries, amb una nova correlació de forçes (la qual cosa només serà possible amb una forta mobilització i participació política el 26-M) torni a restaurar, des de l’àmbit polític, el sentit comú, la democràcia plena i la justícia social, la qual cosa hauria d’implicar un toc d’atenció seriós a l’Estat espanyol perquè s’acabi aquesta vergonya en majúscules anomenada presos i exiliats polítics catalans.

Per altra banda, cal tenir molt present que la Comissio Europea dels darrers 5 anys, presidida per Jean Claude Juncker és la màxima responsable de l’increment de l'euroescepticisme i ha exercit una dosi d’irresponsabilitat molt més elevada que els governs britànics conservadors de Cameron i May, en relació amb tot el desgavell del Bréxit. En síntesi, les eleccions europees del proper 26 de maig són vitals per Catalanya i tot el vell continent; atès que és urgent fer possible, amb ingents dosis de partipació i voluntat política, una altra Europa. Una altra Europa social i federal dels ciutadans i els pobles, tot tenint en compte que l’Europa actual de la burocràcia reaccionaria de Brussel.les no representa cap d’aquests quatre principis democràtics bàsics.

Josep M. Loste
Cartes al director - 16/05/2019 - 10:13h
> quins fums
28/05/2019
18:58
Quién le ha dicho que "su lengua" no sea su lengua.
Es lo mismo "mi lengua" que " nuestra lengua"=

Quién le ha dicho que "su lengua " no sea "su lengua"


" Ninguno puede imponer al otro "su" lengua por muy suya que sea". Eso dice textualmente el comentario que le ha escandalizado tanto.

Y usted confunde "mi lengua " con "nuestra lengua"

Está seguro de que su comprensión lectora es suficiente?
No sería buena idea una inmersión lingüística en castellano?
noticias frescas desde nuuestro amado Estrasburgo
28/05/2019
18:42
La Corte europea afirma en su decisión que la suspensión del pleno del 9 de octubre de 2017 dictada por el Tribunal Constitucional era "necesaria en una sociedad democrática" para "mantener la seguridad pública, la defensa del orden y la protección de los derechos y libertades ajenas". Añade la decisión de la Sala Tercera del Tribunal de Estrasburgo que la demanda presentada por el abogado Andreu Van den Eynde está "manifiestamente mal fundada". La "injerencia" en el derecho de los demandantes a la libertad de reunión "pued e ser considerada razonable" como "respuesta a una necesidad social imperiosa"
Eleccions europees
27/05/2019
23:06
A Catalunya hi ha majoria de vots que volen l'independència.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat