Cartes al director
Cartes al director
Repressió, corrupció i nepotisme


No hi ha dubte que les suspensions dels diputats Junqueras, Turull, Rull i Sanchez i del senador Romeva forma part de la crua venjança de l'Estat espanyol contra el poble de Catalunya per haver votat el passat 01/10/2017, és la política d’extrema dreta disfressada de liberalisme (absolutament ultraconservador) o de socialisme (completament metafísic) Però la cosa no s’atura aquí, les atzagaiades antidemocràtiques, a causa de les pressions maquiavèl.liques de l’executiu espanyol arriben fins el cor d’Europa, fins a Brussel.les. D’aquesta manera, el passat el passat 29 de maig els eurodiputats electes, Carles Puigdemont i Toni Comin (avalats per més d’un milió de vots) se’ls va prohibir l’entrada al Parlament Europeu.

Això és molt greu, ja que el Parlament Europeu representa (hauria de representar) la casa comuna de la democràcia dels pobles d’Europa sembla que està esdevenint un espai de corrupció, nepotisme, intransigència i jacobinisme completament inexplicable i intolerable .Amb actes tan indignes i irracionals com aquests s’està aconseguint, malgrat que no sigui la intenció de la majoria de catalans, convertir el Brèxit i els “ brexiders” en els campions de la democràcia. Per altra banda, cal tampoc no oblidar el recent dictamen de la ONU en què es demana d’una forma explícita i diàfana, l’alliberament immediat dels presos políticas catalans.

En síntesi, que si en aquests moments els pares d’Europacom per exemple Janm Monnet o Robert Schumman tornessin a viure quedarien completament garratibats i esmaperduts, i jo crec que preferirien tornar ràpidament al “descans etern”.

Josep M. Loste
Cartes al director - 01/06/2019 - 08:18h
parlant de dictadors i represions
21/07/2019
14:50
Cordó sanitari al castellà https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/nunca-alumnos-hablara-castellano_262764_102.html
“Tanto el personal de limpieza, como la cocinera y conserje también tienen el conocimiento del catalán para dirigirse a los niños en esta lengua”. “Nunca delante de los alumnos se hablará en castellano”. “El profesorado se dirigirá a las familias en castellano, si es necesario, cuando el alumno/a no esté presente”. Estas son algunas de las instrucciones avaladas por la Consejería de Educación, con la finalidad de que la lengua catalana no solo se utilice en las aulas, sino también en otros ámbitos como el comedor o el patio.
lá nova historia> l esperit castellá
20/07/2019
21:46
Las colonías de ultramar están sembradas de nombres catalanes.
Según una teoría, esto se debe a que los indios ya hablaban catalán, la lengua universal, antes de que llegaran los castellanos
l'esperit castellà
19/07/2019
19:42
Espanya és un país Conqueridor. Que ha anat perdent conquestes.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.