Cartes al director
Cartes al director
Repressió, corrupció i nepotisme


No hi ha dubte que les suspensions dels diputats Junqueras, Turull, Rull i Sanchez i del senador Romeva forma part de la crua venjança de l'Estat espanyol contra el poble de Catalunya per haver votat el passat 01/10/2017, és la política d’extrema dreta disfressada de liberalisme (absolutament ultraconservador) o de socialisme (completament metafísic) Però la cosa no s’atura aquí, les atzagaiades antidemocràtiques, a causa de les pressions maquiavèl.liques de l’executiu espanyol arriben fins el cor d’Europa, fins a Brussel.les. D’aquesta manera, el passat el passat 29 de maig els eurodiputats electes, Carles Puigdemont i Toni Comin (avalats per més d’un milió de vots) se’ls va prohibir l’entrada al Parlament Europeu.

Això és molt greu, ja que el Parlament Europeu representa (hauria de representar) la casa comuna de la democràcia dels pobles d’Europa sembla que està esdevenint un espai de corrupció, nepotisme, intransigència i jacobinisme completament inexplicable i intolerable .Amb actes tan indignes i irracionals com aquests s’està aconseguint, malgrat que no sigui la intenció de la majoria de catalans, convertir el Brèxit i els “ brexiders” en els campions de la democràcia. Per altra banda, cal tampoc no oblidar el recent dictamen de la ONU en què es demana d’una forma explícita i diàfana, l’alliberament immediat dels presos políticas catalans.

En síntesi, que si en aquests moments els pares d’Europacom per exemple Janm Monnet o Robert Schumman tornessin a viure quedarien completament garratibats i esmaperduts, i jo crec que preferirien tornar ràpidament al “descans etern”.

Josep M. Loste
Cartes al director - 01/06/2019 - 08:18h
transparència de ERC
14/06/2019
13:01
https://www.lavanguardia.com/politica/20190613/462857923456/twitter-suspende-cuantas-falsas-erc.html
Twitter ha actualizado este jueves su base de datos de transparencia de cuentas asociadas con “operaciones de información apoyadas por Estados”, que vulneran sus políticas y que han sido eliminadas, con la incorporación de seis nuevas bases de datos:Irán, Rusia, Venezuela y otra de España.
En el caso de España, Twitter ha suspendido 130 cuentas falsas “directamente asociadas” con el movimiento independentista de Catalunya, y específicamente con Esquerra Republicana de Catalunya, que distribuían contenido sobre el referéndum del 1-O. al considerar que “intentaban influir en la la conversaciión
Hackers de la Gene?la Gestapo?
14/06/2019
12:56
Esta mañana se podía leer el artículo. tuve la suerte de llegar antes de que intervinieran fuerzas misteriosas! Decía, España no es serbia ni Cataluña es Kosovo.

https://www.lavanguardia.com/internacional/20190614/462858266626/presidente-kosovo-conflicto-serbia-cataluna-espana.html


El recurso solicitado ya no está disponible
¿QUÉ HA PASADO?
El recurso se ha eliminado de forma permanente y ya no será disponible en el futuro.
racismo>supremacismo (ADN)
13/06/2019
11:50
https://elpais.com/elpais/2019/06/12/ideas/1560354138_794054.html
Usted no odia a otros, se odia a sí mismo
El enemigo que vemos en los demás suele encontrarse originariamente en nuestro interior.
“Precisamente las pequeñas diferencias (entre personas) son, cuando hay otras semejanzas, el origen de los sentimientos de extrañeza y hostilidad entre ellas
Menospreciando a otras personas(bestias) uno se libera de la sospecha de no ser inmaculado.
El otro ya no es considerado en su condición humana individual. Ahora es únicamente componente de un grupo.
Sus conductas, actitudes y sentimientos desaparecen del campo visual y su personalidad se reduce a un solo atributo: la pertenencia al grupo.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat