Jordi Martí Font
Jordi Martí Font
Ballesteros ja és a la paperera de la història


Avui, deu de juny de 2019, la Tarragona ballesteril sembla ferida de mort. Els vots de la CUP, ERC, JXC i , avui ja ho sabem, En Comú Podem, sumen prou per fer fora de l'alcaldia qui l'ha embrutat aquest darrer decenni, Pep Fèlix Ballesteros. No vol dir això que l'alcaldia estigui neta com una patena però és clar que el «terceto» Ballestertos-Floria-Pérez han destrossat la ciutat de Tarragona fins a límits que mai abans s'havien vist i no ho tornaran a fer.

No vull dir amb això que Nadal ho fes bé, que no ho va fer, però és clar que «repartir» en temps de bonança sempre deixa molles al calaix. I «repartir» en temps de crisi sistèmica fa que reparteixis les molles, i sense molles, la ciutat s'ha afonat perquè ja no queda res.

Fer el llistat de desastres ballesterils seria un cop més repetir el que tothom ja sap. Però no ho hem d'oblidar mai. El PSC ha destrossat Tarragona de totes les maneres possibles. I al seu capdavant hi havia i hi ha hagut l'«alcalde» Ballesteros, la «molt cultural» Floría i el «mag de les finances» Pau Pérez. Per a tots ells crec que l'únic que seria desitjables seria justícia, aplicada amb totes les lletres de la paraula. I ara parlo només de justícia burgesa, de justícia burgesa i d'escarni públic, perquè la seva mala bava contra les tarragonines i els tarragonins és per estudiar-la en acadèmies de tota mena i no aplicar-la mai a éssers humans de qualsevol mida i color.

Sí, companyes i companys, ens han maltractat de totes les maneres possibles, han convertit la ciutat en espai per al robatori professional, per a l'edificació dels amics i coneguts, per a l'especulació dels de sempre, per al gaudi personal de quatre dotzenes de persones i per a la col•locació dels imprescindibles per continuar en els càrrecs ben retribuïts de secretaris, comissaris i personal de l'hampa diversa.

Ho vaig explicar a «Tarragona desballestada» i ho explicaré en una novel•la en què parlo ja sense morrió perquè la literatura de creació pot fer-te imaginar els escenaris més improvables i qualsevol semblança amb la realitat serà sempre pura coincidència... però cada un i una de les criminals hi té el seu personatge, la seva representació, la seva forma malèfica de perviure i mantenir-se en l'imaginari de la ciutat anys i panys, pels segles dels segles, amén. I és que aquesta és la meva venjança, la meva 'vendetta', la meva V.

La ciutat passarà a ser governada per Pau Ricomà i segur que la galvana mantindrà espais ja controlats, com el contracte de la brossa-fa-mala-olor, la secretaria general-í-ssima, allò de la via pública, la urbana, etc. i serà complicat desallotjar-la perquè hi està incrustada. De la voluntat de fer-los fora i convertir Tarragona en una ciutat democràtica en depèn el bon crèdit que el nou alcalde ara té.

Pau, no el malgastis. Perquè si ho fas, tingues clar que al primer a qui cridarem «Fora la màfia!» serà a tu. I sabem que és complicat i que segur que el primer any tindràs vagues «laborals» o amenaces de marxa de brossaires, de petroquímics i d'urbanos, però davant la màfia cal ser ferm i decidit. I costarà..., però sense fermesa i decisió no hi ha futur i ara, el de Tarragona, és també a les teves, a les vostres..., a les nostres, mans.
Jordi Martí Font - 11/06/2019 - 08:13h
Juanjo
23/06/2019
11:18
Abajo todos los partidos.
les/els feministes machistes
18/06/2019
07:10
https://www.elperiodico.com/es/opinion/20190617/insultos-ada-colau-no-es-democracia-articulo-opinion-najat-el-hachmi-7509221
Los insultos machistas en la plaza tendrían que haber provocado una respuesta unánime por parte de todas las feministas, sea cual sea su color político, pero muchas han callado porque parece ser que cuando las mujeres agredidas no nos gustan, está bien que les digan putas y les tiren cosas. Parece ser que la igualdad, la lucha contra el machismo se activa solamente cuando las mujeres son como tienen que ser, votan lo que toca y nos ceden sumisamente el poder.
la historia de la CUP
17/06/2019
17:46
Es un honor no entrar en una historia manipulada. Seguro que su historia no cuenta que el sr Ballesteros ha ganado por tercera vez consecutiva las elecciones y que ,en Tarragona, hasta la fecha, nunca ha ganado un partido independentista, tampoco ahora.
Porque, aunque tuvimos alcalde de CIU años y años ,CIU no era independentista cuando ganó.

Por cierto, la CUP por anda? Barrida de la historia?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat