Cartes al director
Cartes al director
El toc d'atenció del Consell d'Europa


El Consell d’Europa, institució importantíssima al Vell Continent, creada al 1948 per defensar -entre molts d’altres conceptes- els drets humans (la dignitat de la persona) i la democràcia ha tornat a “treure la targeta groga”, cosa que significa un important toc d’atenció, a l’Estat espanyol.

En un memoràndum d’aquest organisme internacional es justifica jurídicament la necessitat de revisar les actuacions de Turquia i Espanya respecte a les restriccions que afecten els polítics kurds i catalans per l’exercici de la llibertat d’expressió memtre exerceixen el seu càrrec de representació.

Josep M. Loste
Cartes al director - 07/10/2019 - 09:03h
los espléndidos sercicios sociales de la Gene
07/11/2019
20:53
https://www.lavanguardia.com/vida/20191107/471443929925/generalitat-tarifas-residencias-usuarios-dependencia-severa.html
Las tarifas públicas de las residencias para personas de la tercera edad en grado de dependencia 2 se incrementarán un 5,8% este 2019. El departamento de Treball i Afers Socials ha informado este jueves de este aumento en el precio de las plazas de usuarios con dependencia severa, con carácter retroactivo con fecha del 1 de enero de este mismo año.

Y los ancianos con pensiones de 600 euros cómo pagarán la diferencia entre la subvención de miseria y el precio de la residencia?
La culpa es de Madrid, nuestras subvenciones son para otros asuntos más importantes.
fake news independentistes cada día
05/11/2019
21:16
https://www.elperiodico.com/es/ciencia/20191105/un-premiado-niega-que-la-casa-real-borrara-el-lazo-amarillo-de-las-fotos-7714953
Xavier Ros-Oton, el matemático que llevaba un lazo amarillo en la solapa cuando recogió este lunes el premio Princesa de Girona de investigación, ha negado a EL PERIÓDICO que la Casa Real borrara ese símbolo de sus fotos oficiales, tal y como ha sido denunciado en las redes sociales por cuentas vinculadas al independentismo.
"Me lo puse para subir al escenario, no para la cena de después con los patronos de la fundación" "Todos fueron muy amables y correctos conmigo",
El propio Puigneró, dio crédito en su perfil de twitter a la noticia falsa y la borró después...
mai és massa tarda per a aprendre >no ho sabia
05/11/2019
16:19
ls catalans que van votar per majoria aclaparadora la Constitució han de saber el que van votar... O és vostè tan jove que no va poder votar?
O parlarà del soroll de sabres i tot això?

Les orelles dels catalans eren més fines i sentien millor el soroll de sabres i van entrar en pànic i per això van votar la Constitució?
Es recordaven del cop de falç?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat