Rafa González
Rafa González
Permeteu-me divagar


Adéu. Als que m’odien (sense conèixer-me), als que no (pel mateix). Als que m’estimen (tot i conèixer-me), als que no (què us he fet, jo?). Adéu.

Si em busqueu no em trobareu. Obro una ampolla de cava perquè a mi l’any se m’acaba ara i no pas al desembre. No aniré a paratges incomparables, ni a cap paradís que m’obligui a volar 12 hores sense poder fer uns quants Ducados. Començaré un viatge interior, de llargues passejades sense minutatges. Sidra, fabada, arròs amb llet... Lectures pausades de La Nueva España, El Comercio, La Voz de Asturias... Guanyant temps des del Rinconín de Gijón. Sense pensar en res i pensant en tot.

No em busqueu perquè no em trobareu. Primer m’he de retrobar amb mi mateix.
Pensar perquè estimo la dona que estimo. Pensar que si m’estimés al menys un dels dos no seria infeliç. Podria odiar-me, un signe inequívoc de que, com a mínim sent alguna cosa per mi. Passejades no per oblidar sinó per recordar.

Buscaré el dia ideal: sona la música d’Antonio Vega i comença a ploure. Són les vitamines que m’han d’ajudar a afrontar 11 mesos de Nàstic, futbol, tòpics... Més del mateix. Amb carinyo pels que m’estimo, QUE US BOMBIN. Necessito no veure les vostres cares per després trobar-les a faltar. No hi vull estar amb vosaltres perquè hi vull tornar. Ara sona Manolo García. Continua la pluja. Em ve de gust un “pinchín” de pa amb formatge de Cabratxo. És el meu objectiu immediat. Ho aconsegueixo. És un triomf. Modest. Una parida. Un triomf però, al capdavall. Quan m’hagi retrobat començarà la lluita de nou.

Que passin 11 mesos per tornar a la sidra... al plaer... al passejar sol esperant que plogui. Això o que a la Silf se li giri l’olla i per fi trobi el que busca. I si que el que busca sóc jo ja seria la hòstia.

Amics, companys del TT, txecs! Gràcies per estar al costat de tots els colors, perquè en realitat no esteu al costat de cap. Gràcies per ser lliures i independents. Com ho serè jo dintre d’uns dies. Salut i arròs amb llet! Ens veiem (però de moment, no).
Rafa González - 09/07/2009 - 23:12h
ESCIPION
13/07/2009
10:38
Lo se der libre e independiente no lo dira usted por su forma de entender el periodismo, ejemplos de su partidismo, tenemos muchos desde su trayectoría desde Onda Rambla. ¿O no?
motono
12/07/2009
09:42
No saps com discrepo, i molt, de la teva forma d'entendre la ciutat i l'esport. (...)
(...)
Marco
11/07/2009
23:10
Ep Rafa, a gaudir de les teves vacances txèc! Ens veiem...Segueix divagant que estic amb tu.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.