Ballesteros: 'Em presento a primer secretari de la federació del PSC del 'Camp de Tarragona' per liderar aquesta nova etapa'
  
“Avui vull anunciar-vos la meva decisió de presentar la meva candidatura a primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona en el Congrés que s’ha de dur a terme aquest dissabte”, així ho ha fet públic el president de la comissió gestora de la Federació i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, qui ha afegit que vol “liderar la Federació en aquesta nova etapa marcada per la unitat del partit i el compromís amb els ciutadans de les nostres comarques.”

“Em presento perquè entenc el partit com un instrument al servei dels ciutadans tarragonins, no com un fi en si mateix. Nosaltres volem ser un instrument en defensa de les polítiques socials que sigui una alternativa real a les retallades de serveis essencials que la dreta aplica a Catalunya i en el conjunt d’Espanya. En aquests moments no pensem en nosaltres, de portes en dintre, sinó en els ciutadans que ho estan passant tan malament per culpa de la crisi.”

Ballesteros també ha afirmat que “aquest és un Congrés d’unitat i de consens. Cap sensibilitat quedarà fora de la direcció del partit. No volem ni creiem en les baralles internes sinó en els potencials que té el nostre territori per tirar endavant. El nostre objectiu número 1 és, i seguirà sent, la generació de nous llocs de treball, també amb propostes concretes des dels Ajuntaments tarragonins.”

El candidat a primer secretari ha avançat que compta amb un equip renovat, amb una forta presència territorial de totes les comarques del Camp de Tarragona, que tampoc renuncia a les persones amb una experiència “que no podem desaprofitar.”

125 delegats representants de totes les agrupacions socialistes de la Federació, i uns altres 10 delegats de la JSC, prendran part en aquest cinquè Congrés que tindrà lloc dissabte a la sala d’actes del col•legi d’advocats i farmacèutics de Tarragona. El Congrés comptarà amb la participació del primer secretari del PSC, Pere Navarro, i del secretari d’acció política, Antoni Balmon.
Redacció TT - 09/02/2012 - 12:44h
jordi
12/02/2012
21:52
Completamente de acuedo con Ambrosio.

Ja comencem a estar farts.
Ambrosio de Spinola
11/02/2012
20:47
Sr alcalde DE TARRAGONA, si es presenta per primer secretari PROVINCIAL, a veure si se n'adona d'una punyetera vegada que al CAMP DE TARRAGONA només (ho llegeix bé? NOMÉS) hi viuen els conills de l'estació de l'AVE. I mentre vostè fa l'orni, els de Reus demanen ser municipi de gran població amb menys habitants i ja tenen lligat el tren cap a Roda quan aquí el tercer carril (qui s'ha inventat l'imbecilitat de fil?) és música celestial. O es presenta per primer secretari com es va presentar per alcalde, de TARRAGONA, o deixi la política o posi una xurreria. I de pas, suggereix als companys de barcelona que a partir d'ara el PSC d'allí sigui de l'Horta del Llobregat, a veure quina cara fan!
camp de farigola
10/02/2012
12:19
Si són del camp, que es treguin la rosa i que si fotin un ramet de farigola.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.