Xavier Sabaté preocupat per la instal•lació de l'EOI a la Chartreuse i convençut que es pot salvar l'escola Olga Xirinacs
  
Fotografia d'arxiu de Tottarragona
El diputat socialista per Tarragona, Xavier Sabaté, ha dit aquest dijous a la tarda a la consellera Rigau que “encara està a temps de salvar l’escola Olga Xirinacs de Tarragona.” Sabaté va interpel•lar a la consellera sobre aquesta qüestió i sobre el futur de l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona a la Comissió d’Ensenyament del Parlament que es va reunir aquest dijous.

“La mateixa consellera ha reconegut que s’han produït alguns errors en el procés pel que afecta a l’escola Olga Xirinacs. Precisament per això l’he emplaçat a esmenar aquests errors i salvar així l’escola. Vull remarcar que la consellera no ha esmentat en cap moment que hagi raons demogràfiques ni econòmiques per tancar l’escola, per tant, si hi ha voluntat per part del Departament d’Ensenyament, encara som a temps de salvar el centre.”

El diputat tarragoní ha afegit que “confio en què la consellera reconsiderarà la decisió de tancar una escola que s’ha demostrat que es necessària al centre de la ciutat ja que hi ha deu escoles més que superen les ratios establertes pel mateix Departament.”

Pel que fa a l’Escola Oficial d’Idiomes la consellera s’ha remès a la reunió que aquest proper dilluns mantindran l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, amb representants del Departament d’Ensenyament a Barcelona.

“Malgrat això, he de manifestar la meva preocupació perquè la consellera ha fet referència a dificultats administratives per complir el conveni signat entre la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona i també s’ha referit a altres possibilitats per al proper curs pel que fa al lloc que aculli l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona.”

“Unes alternatives a l’emplaçament definitiu a l’edifici de la Chartreuse que nosaltres ja considerem com a rebutjables ja que entenem que el Govern de la Generalitat ha d’assumir els compromisos adquirits amb un Ajuntament que tant ha facilitat el trasllat de l’Escola Oficial d’Idiomes, fins al punt d’avançar els diners per a finançar les obres”, ha emfatitzat el diputat tarragoní.
Redacció TT - 13/07/2012 - 09:15h
Aghata
11/08/2012
12:54
Tarragona sempre te problemes per a tot.Quan no és la escola olga Xirinacs,és la Charteouse,quan no el pàrquing Jaume I,el teatre de la rambla.Crec que tindríen que aprendre de la generalitat primer ells i només ells i no demanen explicacions a la resta de les altres regions catalanes.Primer ells.Que és baixin el sold tots els polítics i les pensions vitalícies i potser s'ha podrá fer més.
com sempre passa
13/07/2012
21:00
Si el Recasens hagués posat la força i voluntat del Ballesteros, els de Reus no ens haguessin pispat la facultat de medicina que anava a Tarragona. Per a mi, la despreocupació del Recasens ja estava pactada.
pep
13/07/2012
14:52
Cínic, si volies l'EOI, perque el tripartit no va pagar la construcció de l'EOI i vau ensorronar al Ballesteros, perque el tarragonins adalentéssim els diners i després la Generalitat ja pagarà. I havent deixat la Generalitat endeutada fins a in-eternum. Es que ho ha genteta que més valdria que callés i és posés a treballar d'una vegada.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat