L’Ajuntament de Tarragona decideix vendre terrenys municipals de la Budallera, per finançar el Nou Estadi del Nàstic i la ciutat esportiva
  
Aquesta venda es pensa realitzar mitjançant subhasta pública i l’Ajuntament espera aconseguir els 30 Meur en que està pressupostat el nou estadi del Nàstic i la ciutat esportiva, que es preveuen construir a Camp Clar.
Així ho ha manifestat el Tinent d’Alcalde d’Hisenda, Pau Pérez, aquest dijous en la presentació definitiva i complerta dels pressupostos del 2009 del Consistori tarragoní. Pérez ha afegit que no descarten altres fórmules per aconseguir els diners necessaris per aquests equipaments, encara que la venda de terrenys de la Budallera és la prioritària, ja que la permuta no és viable per l’actual situació econòmica.
Recordem, que pel proper any l’Ajuntament destinarà 10 Meur per la futura instal•lació esportiva, obres que començaran, segons ha assegurat Pérez, al gener del 2009.
Els pressupostos que seran de 200 milions d’euros, i que Pau Pérez ha qualificat d’austers, s’aprovaran en el transcurs del Plenari que es celebrarà aquest divendres, amb els vots favorables de l’equip de govern PSC i ERC, i molt probablement amb el vot en contra de l’oposició CiU i PP.
Respecte a les declaracions que va fer recentment el portaveu de CiU, Joan Aregio, de deixar els pressupostos damunt la taula pera revisar-los ja que hi ha un previsió de que la inflació baixi i això pugui fer rebaixar les taxes, Pérez ha manifestat contundentment que “aquesta és una proposta irresponsable i demagògica ja que la ciutat no pot aturar-se. L’oposició quan estava al govern no ho va fer mai”.
Els pressupostos que s’han incrementat en un 9%, segons Pérez, prioritzen la inversió en serveis socials, ensenyament, seguretat i l’atenció als aturats, encara que els números demostren que una de les inversions més importants (veure detall pressupostos) corresponen precisament al futur Complex Esportiu de Camp Clar.
Documentació addicional
Redacció TT - 27/11/2008 - 17:02h
Aniceto Ruiz
27/06/2011
10:08
Bondi Sr. Alcalde: Somos una colla de gent que cada dia hacemos la ruta de torreforta Bonavista torreforta,y de las últimas lluvias estan las aceras in transitable de piedritas y tierra¿que no podrian barrerlas?.Ya no setrata de hacer cosas sino de con servarlas, espera que lo limpien gràcias.salutació.
Magi
28/11/2008
08:18
Insisteixo, perquè s'ha de pagar el nàstic amb els diners de la ciutat? perquè no busquen patrocinadors com fa tothom? Perquè una mitja marató de la ciutat acaba en un Bingo i no en un Pavellò esportiu com a totes les poblacions on es fa aquest tipus de cursa?.
anònim
27/11/2008
23:21
però si els ajuntaments no poden ni pagar la llum, a que jugem?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.