La CUP demana explicacions a CiU i PP sobre el seu paper en el Pla de Mobilitat
  
Fotografia de Tot Tarragona
Després d'una setmana plena d'iniciatives contra l'aplicació del nou pla de mobilitat (comunicats polítics per part de la CUP, creació d'una Plataforma d'afectats i una acció de desobediència civil) CiU i PP han decidit desmarcar-se del Pla. Al•leguen desconeixement i disconformitat. La CUP exigeix a tots dos partits que aclareixin quina feina estan fent al Consistori, ja que "és inadmissible que afirmin ignorar el contingut del Pla de Mobilitat".

"CiU i PP s'han afanyat en eludir la seva responsabilitat amb el Pla de Mobilitat. La manca d'al•legacions al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), així com el silenci que va acompanyar les primeres mostres de disconformitat, "resten rigorositat al paper d'aquests dos partits", segons la CUP, i "desperten desconfiança". A aquest fet cal sumar-li el "silenci còmplice" d’ICV, el que posa de relleu, segons la CUP, "que els partits de l’Ajuntament que no estan al govern no desenvolupen cap tasca d’oposició ni plantegen cap alternativa de model de ciutat”.

Davant la poca credibilitat de les declaracions de CiU i PP, la Candidatura d'Unitat Popular remarca "la importància de les mobilitzacions ciutadanes" com a factor clau per a promoure que el consistori rectifiqui. A més, encoratja a la població a "mantenir-se activa, ja sigui a través de la Plataforma d'afectats que s'ha creat o a partir d'accions simbòliques i pacífiques com la del darrer dijous per part d'Endavant". Defensen que abans d'augmentar la despesa de la ciutadania es podrien haver aplicat altres mesures que beneficiessin realment la mobilitat, com ara: l'increment de línies de transport públic, de carrils bici, d'aparcaments dissuasius o, fins i tot, facilitant l'accés dels residents a l'aparcament Jaume I, per tal de donar utilitat a una obra que ha costat sis vegades més del que estava pressupostat.

Per la seva banda, la regidora de mobilitat segueix defensant el PMUS, ignorant les veus discrepants, malgrat que cada cop són més nombroses, que denuncien el seu caràcter "merament recaptatori". La CUP denuncia, a més que Floria "s'aferra a les 200 persones que van assistir al procés de participació ciutadana, ignorant que a la pintada popular del dijous passat també hi va assistir la mateixa quantitat de persones, convocades amb molts menys mitjans que els que estan a disposició de l'Ajuntament".
Redacció TT - 14/08/2012 - 11:17h
Comentari eliminat
14/08/2012
22:04
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
al pintor
14/08/2012
15:05
a les 19:30 a la plaça de l'antic escorxador, aviam com va avui. L'altre dia érem força gent!
"que no, que no nos representan!!!"
14/08/2012
14:51
Els de la CUP que no "representen a dingú" són els únics que van denunciar des d'un principi el que està passant amb les zones verdes, blaves i taronges... mentre uns estaven prenent mojitos on the beach, i uns altres encara callen ara... Una colla de dropos i lladres, això és el que són!!! I que ens tornin els diners del pàrquing Jaume I!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat